Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van a párkapcsolatomban?
Van egy srác aki tetszik. Én is tetszem neki. Egyszer találkoztunk, de nem történt semmi.
Ha eddig jutottam, az azt jelenti valami nincs rendjén a kapcsolatommal? Vagy csak hirtelen fellángolás? Mi a véleményed?
nekem lassan 3 éve van kapcsolatom és bizony nem egyszer megesett, hogy megtetszett más.. de az csak tetszés, az mindig lesz.. eldobhattam volna a kapcsolatomat, hogy belemenjek egy olyanba, aminek tetszik az első másfél hónapja, aztán egyértelműen kiderüljön, hogy nem illünk össze.. ugyanis ennyi idő után tapasztalatom szerint kellően hasonulsz a párodhoz, hogy senki máshoz ne.. ilj (van ilyen szó?:D)
ne találkozz többet a fazonnal.. nincs egyszerűen értelme.. tetszik, mert új és izgi hát úúú, ilyet már nem érzel a pároddal... persze hogy nem, mert vele 4 éve volt ilyen.. de ezzel az újjal is ugyanilyen lesz 4 év múlva.. és akkor megint jön valaki akinél azt érzed hgoy úú... és akkor mi lesz?
az új tetszhet, de hülyeség emiatt otthagyni azt, akit szeretsz
a pároddal meg menjetek el és kiránduljatok egyet vagy menjetek fürdőbe.. szóval tartsatok valami görbenapot, ami más mint a többi és romantikázzatok egy nagyot és el is felejted az új fickajt, ennyi!
Utolsó kommentelő!
Köszönöm a soraid, azt hiszem erre volt szükségem most, hogy valaki így szembesítsen, ahogy Te! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!