Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok a párkapcsolatomban, h lehet ez ellen tenni?
nagyon szeretem a barátom! De észre vettem h rengetegszer önzőzöm, ahelyett h arra figyelnék h NEKI mi a jó...elvárok dolgokat h tegyen meg nekem stb. Ez iszonyú gáz tudom és most felismertem és szeretnék tenni ellene. Nem azzal foglalkozni h jajj mit várok el hanem h mi mindent megtesz értem és én mit tudok tenni érte..nagyon nem akarok ilyen önző lenni de folyton előjön ez az énem
valaki tud tippeket adni?
Tök jó, hogy rájöttél!
De a nehez még most jön.
Szerintem először tűzd ki célul, hogy minden nap kitalálsz valamit, amivel örömet szerzel neki. Lehet ez egy csoki, egy apró meglepetés, vagy hogy eldöntöd, hogy ma minden úgy lesz, ahogy ő szeretné, oda mentek és azt csináltok, amihez kedve van.
Ha bizonytalan vagy, merd megkérdezni, mit szeretne jobban, vagy mire vágyik.
Ha eleinte ilyen "programszerűen" figyelsz erre, ez később automatikus lesz.
Amúgy könnyen lehet, hogy a 3 tesó miatt van ez, nem azért, mert rossz testvérek lennétek, hanem egyszerűen négy gyerek közt minden szülői erőforrás, figyelem, pénz megoszlik, és bármennyire is szeretitek egymást, valamiféle "harc" a figyelemért mindenképp kialakul. Ez nem baj, sőt, teljesen természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!