Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van a párkapcsolatomban?
Van egy srác aki tetszik. Én is tetszem neki. Egyszer találkoztunk, de nem történt semmi.
Ha eddig jutottam, az azt jelenti valami nincs rendjén a kapcsolatommal? Vagy csak hirtelen fellángolás? Mi a véleményed?
Rosszul fogalmaztam :)
Van barátom mellette...
úgy érted van egy srác akivel jársz, és egy másik megtetszett és erre vonatkozik a kérdés?
vagy láttál az utcán egy srácot, és ez már párkapcsolat?:D
jah úgy!:D
természetesen nincs baj a párkapcsolatoddal, csak annyi, hogy elbambult.. mondjuk attól is függ, hogy mennyi ideje vagytok már együtt..
de.. ez az "egyszer találkoztunk" ez mi.. megbeszéltetek egy valamit, amit akár randinak is lehet nevezni és kettesben csináltatok valamit, vagy csakúgy mittomén?:D
ködös a fogalmazásod babám:D
hát az ilyet lehet hanyagolni kéne
mert a fellángolás is lángot okoz, nem csak a parázs..
mióta tart a kapcsolatod?
Engem így dobott el a barátnőm!
Sokat sírtam miatta. Az, hogy találkoztál vele, úgy hogy tudtad/sejtetted van köztetek valamiféle kölcsönös vonzalom, az jelenthet valamit.
Én pl biztos nem találkoztam volna, ilyen céllal egy lánnyal, ha a páromba szerelmes vagyok. De ez csak egy vélemény :)
Kort is írhattál volna, az is sokat elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!