Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "letesztelni" egy lányt, hogy alkalmasabb-e egy komoly kapcsolatra?
A mostani barátnőm 1 évig iszonyatosan szelíd és együttműködő volt, de mióta hozzá költöztem egyre vadabb, kevésbé tisztel. Nem számítottam rá, mert azelőtt, körülbelül fél évig a kútba is utánam ugrott volna.
Hogyan lehet letesztelni egy lányt, már az elején?
Tesztelni...?
Szerintem mondd meg neki, hogy le akarod tesztelni. Ha elég érett egy párkapcsolatra, akkor vagy kiröhög (és akkor megúszhatod azzal, hogy te csak vicceltél), vagy úgy fog menekülni, mintha nyúznák.
Hé, 1 évet együtt töltöttünk, nyaraltunk is, festői helyeken is, puritánabb helyeken is. Voltunk welnnessezni is, de az élet "rossz" oldalába is belekóstoltunk, gyakran buliztunk is, jó társaságokba is bevittem néha.
És most, amikor összeköltöztünk kezdett el úgy viselkedni mint egy domina.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!