Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Miért nem vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért nem vagytok ilyenek? Lányok, ti találkoztatok már ilyen férfivel?

Figyelt kérdés

Elnézést,hogy így tettem fel a kérdést!! A provokatív kérdésre többen benéztek. :)

Olyan férfit keresek,aki 1.) az ágyban igazi ösztönlény,imád vadul d gni,és érti a dolgát,emelett képes szenvedélyes szeretkezésre egy párkapcsolatban..

2.) a hétköznapokban egy megbízható,odaadó,csupa szív férfi,aki tele van szeretettel a világ felé is

Nincs nagy összehasonlítási alapom,de eddig ezzel a két külön fajtával találkoztam,és aki megfelel az igényeimnek az ágyban,az az életben egy agresszív,bunko,sz.r ember volt. Akivel pedig nagy öröm volt együtt lenni,beszélgenti,hülyéskedni,tényleg jó ember és fantasztikusan jó szívű férfi...az ágyban semmi!

Lassú volt a ritmus,ha vadulni akartam,nekem kellett irányítani,stb.Sosem d gtunk egy jót.

Tehát a kettő egybe gyúrva létezik,csak még nekem nem volt hozzá szerencsém,vagy egyszerűen alap jellemben különböznek,a kettő összeegyezhetetlen?

Szerintetek?

2013. dec. 30. 19:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen férfi, aki azt állítja, hazudik!
2013. dec. 30. 19:24
 12/24 anonim ***** válasza:

Barátom ilyen, de nem adom! :D

A világgal mondjuk nem mindig van kibékülve, de a többi stimmel. :)

2013. dec. 30. 19:29
 13/24 A kérdező kommentje:

Nőként is nehéz megfelelni a férfiaknak... ugyanúgy szerintem :)

12# Neked pedig örülök! :D

2013. dec. 30. 19:35
 14/24 anonim ***** válasza:

11-es.

Ismered a világ 3 milliárd férfiját?

Én példaul létezem.

De felőle. ne hidd el.

2013. dec. 30. 19:35
 15/24 anonim ***** válasza:
*felőlem
2013. dec. 30. 19:36
 16/24 anonim ***** válasza:

Kiváncsi lennék ehhez képest te mit tudsz nyújtani.

Ha visszakapnám ugyanúgy akkor nem lenne probléma. De túl sok a kritériumod.

Ha majd találsz valakit akibe beleszeretsz akkor ez a lista el lesz felejtve, hidd csak el.

2013. dec. 30. 19:45
 17/24 anonim válasza:
Lehet, hogy ez is túl idealizáltnak tűnik, ám tapasztalatim alapján működőképes. Úgy gondolom, a kapcsolatoknak van egy nagyon értékes és fontos momentuma, a beszéd! Lehet, hogy akad/volt egy kedves srác, aki minden téren az eseted, teljesen bele vagy zúgva és minden jó vele, csak a szexet kéne felturbózni. Hát miért nem teszel érte? Dobd be az ötletet, hogy próbáljatok ki valami újat. S láss csodát, lehet hogy még a srácnak is be fog jönni, csak soha nem próbálta ez előtt. Végül is, ha szeretsz valakit és ő is téged, a dolog pedig nem megy túl az etikai korlátjainak határán, akkor miért ne tenne érted egy próbát? Persze ehhez is kompromisszum kész, nyitott társ kell, de talán kicsit könnyebb így, mint egyből magasra tenni azt a bizonyos lécet.
2013. dec. 30. 19:52
 18/24 A kérdező kommentje:

Tudom,hogyha szerelmes leszek,akkor teszek az ilyen dolgokra.Jó lenne azért egy ilyen férfibe beleesni :)

Próbáltam megbeszélni a partnerrel...nos nyilván az agresszív,negatív embert nem lehet megváltoztatni,illetve eleinte megfelelt a kritériumoknak,velem kedves volt,viszont mindenki mással bunkó,csak én lágyítottam meg,illetve az,amit érzett irántam. Amint a szerelme nem volt olyan erős,velem is bunkó volt,agresszív,stb.. és ez standard. A másik típusnál meg olyannal találkoztam,hogy pl megkértem a srácot,hogy kötözzön ki majd valamikor,de nem volt képes,azt élvezte,ha én uralom,vagy élvezzen az arcomra,de azt mondta,hogy nem akar megalázni,sőt volt olyan,akivel csak sötétben szexeltünk,ja és persze az anál az fúj... Kapcsolat elején szeretem tisztázni,hogy kinek mire van szüksége az ágyban,és én is közlöm,hogy nekem azért úgy adni kell. Szóval tényleg próbálkozom... Egyébként toleráns vagyok,és elfogadom,hogy különböznek az igényeink,és ettől függetlenül működő képes egy kapcsolat,de ugye hosszú távon nehéz,mivel hiányérzet marad bennem.

2013. dec. 30. 20:11
 19/24 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de a 2. pontnak megfelelek egy az egyben és ha a szüzességem elvesztem (akárkinek nem adom:D), akkor tudom, hogy az első állítás is igaz lesz rám... :) már csak nekem is kellene találnom egy hasonló kaliberű fiút... nehéz az élet, igen, tudom :D

de én nem félek, hogy nem létezik ilyen... ha nőben létezik, akkor férfiben is ;)

18 L

2013. dec. 30. 20:21
 20/24 A kérdező kommentje:
Úgy legyen 19# ! :)
2013. dec. 30. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!