Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért nem vagytok ilyenek? Lányok, ti találkoztatok már ilyen férfivel?
Elnézést,hogy így tettem fel a kérdést!! A provokatív kérdésre többen benéztek. :)
Olyan férfit keresek,aki 1.) az ágyban igazi ösztönlény,imád vadul d gni,és érti a dolgát,emelett képes szenvedélyes szeretkezésre egy párkapcsolatban..
2.) a hétköznapokban egy megbízható,odaadó,csupa szív férfi,aki tele van szeretettel a világ felé is
Nincs nagy összehasonlítási alapom,de eddig ezzel a két külön fajtával találkoztam,és aki megfelel az igényeimnek az ágyban,az az életben egy agresszív,bunko,sz.r ember volt. Akivel pedig nagy öröm volt együtt lenni,beszélgenti,hülyéskedni,tényleg jó ember és fantasztikusan jó szívű férfi...az ágyban semmi!
Lassú volt a ritmus,ha vadulni akartam,nekem kellett irányítani,stb.Sosem d gtunk egy jót.
Tehát a kettő egybe gyúrva létezik,csak még nekem nem volt hozzá szerencsém,vagy egyszerűen alap jellemben különböznek,a kettő összeegyezhetetlen?
Szerintetek?
Nekem nőknél ugyanez a problémám:
1. Ágyban jól tud szopni, lovagolni, bevállalós szexmániás vadmacska
2. Párkapcsolatban aranyos, hűséges, megbízható társ
A kettő halmaz nem metszi egymást:/
"A provokatív kérdésre többen benéztek. :) "
Meg egy pofont és hamarabb kapsz..
en ilyen vagyok, de ilyenkor szokott elojonni a murphy:d
v te nem tetszel, v forditva.
vagy nem egy helyen lakunk xd
Elég sokan gondolják így,hogy ilyenek...én is ilyen vagyok,csak nőben. :D Valami akkor biztos nem stimmel velünk,ennyi tökéletes ember nem lehet... :)
Azért adtatok egy kis reményt :)
Lehet, hogy létezik, én kizártnak tartom.
Imádok dugni, vadulni, kibilincselni a nőt és megdugni...
Megbízható és odaadó vagyok, de... Annyi sötét, buta ember van, hogy nem bírok nem cinikus és bunkó lenni néha. Ettől még nem vagyoj szar ember...
Más meg rasszistának tart, mert utálom a cigókat.
Nehéz megfelelni... Ugye???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!