Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire ítélnék el azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ítélnék el azt, hogy egy 52 éves férfivel vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon kedvelem, ennyire még soha nem éreztem magam nőnek senki mellett. Kifejezetten jól tarja magát, nagyon jó teste is van, ad magára, igazi úriember. De egy ilyen kapcsolatot nem merek elmondani a szüleimnek. Bár már egyedül élek, de eddig mindig meséltem a kapcsolataimról, de erről nem merek... 26 vagyok...
2013. nov. 2. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
És ha elitélnek akkor mivan? Majd beletörödnek. Szerintem ha hosszutávon gondolkoztok mond el a szüleidnek.Egyszer ugy is kiderül és akkor az lesz hogy nem mondtal igazat ergo hazudtál(ahogy ez menni szokott) VAlahogy biztosan megértik.
2013. nov. 2. 18:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát elég durva. Faterod lehetne
2013. nov. 2. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Maximum butának tartanálak, el nem ítélnélek.
2013. nov. 2. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
pont ugyan ez csak én 7 évvel fiatalabb vagyok, ő meg 8-cal. képzelheted..
2013. nov. 2. 18:12
 5/9 anonim válasza:
Én nem ítélnélek el, de valószínűnek tartom, hogy megfelelő apa karakter (apakomplexus) hiányzott gyerekkorodban. Nem biztos, hogy így van, de ez egy gyakori ok, hogy miért kötnek ki fiatal lányok ennyivel idősebb férfiak mellett.
2013. nov. 2. 18:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Remélem gazdag.
2013. nov. 2. 18:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Apuval mindig jó volt és most is az a kapcsolatom. Szüleim boldog házasságban élnek, szóval nem hiszem h ez az oka... Utolsó, az meg hogy jön ide, hogy gazdag-e???
2013. nov. 2. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is az a kérdésem, hogy gazdag-e?
2013. nov. 2. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs, ha morbid, de valószínűleg kb. 20 év múlva meghal, az utolsó években meg elég lerobbant lesz. Feltételezve, hogy ezt végigcsinálod vele, akkor 46 éves leszel, előtted lesz 20-30 év, de már senkinek sem fogsz kelleni. Ezért remélem, hogy legalább pénzed származik belőle, különben sok előnyöd nem származik a dologból.
2013. nov. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!