Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szakitott kb.1 hete, és már másik lánnyal van kapcsolatban facen. Volt már hasonló sokkoló esetetek?

Figyelt kérdés

Köpni-nyelni nem tudtam. Majdnem 4 évig voltunk együtt. Igy megy manapság,hogy az embert leváltják ha esetleg a szerelem alább hagy?

Nem térek magamhoz...

2013. dec. 29. 21:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

1. bekezdés

[link]

2013. dec. 31. 13:55
 22/32 anonim ***** válasza:
Ha meg kortól függ, akkor igencsak hátrányban vagy. 47 éves, mentálhigiénét tanító nő vagyok.
2013. dec. 31. 13:56
 23/32 anonim ***** válasza:

ó persze igen...nem hiszem magam annyira okosnak.

De tőlem azt gondolsz és csinálsz amit akarsz, ezen az oldalon mindenki okoskodik te is én is mindenki csakhogy az életben sokszor nem így van. Te is ő is én is mindenki tévedhet.

2013. dec. 31. 13:57
 24/32 anonim ***** válasza:

Tőlem azt tanítasz amit akarsz, attól h valaki ezzel foglalkozik még nem fogom minden szavát megenni :)

Na szép napot tanárnő.

2013. dec. 31. 13:58
 25/32 anonim ***** válasza:
Nyilván ha pont magasról teszel a párodra, majd szakítotok, akkor nincs így. De egy normális, egészséges, komoly párkapcsolat utáni szakításnál bizony gyászolsz. Ugyanazokon a fázisokon mész keresztül, mint mikor elveszted egy családtagod.
2013. dec. 31. 13:58
 26/32 anonim ***** válasza:

Maximum 17 éves lehetsz, nyilván ezért nem érted, amit írok.

Nem baj, majd felnősz.

2013. dec. 31. 13:59
 27/32 anonim ***** válasza:

Hát hogyne persze nem vagyok csak 6 éves nem mondtam még? :)

És mire mész vele ha gyászolsz egy szerelmet? Mi értelme?

Akkor sem halott.

Tanárnéni....igazad van hiába a kor..nem számít a kor hiába vagy 42 éves tanárnéni attól még te sem vagy éppen egy briliáns elme.

Te sem láthatsz mindent jól! És én sem.

2013. dec. 31. 14:05
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

A KAPCSOLATOT gyászolod!

Istenem, tényleg ennyire együgyű vagy?

2013. dec. 31. 14:07
 29/32 anonim ***** válasza:

És ha szakítasz valakivel, az a kapcsolat HALOTT.

Érted már, vagy mutogassam el?:D

2013. dec. 31. 14:08
 30/32 anonim ***** válasza:

szerintem meg te vagy ennyire nagyon sötét, hogy képtelen vagy felfogni amit írok.

Azonnal támadsz mielőtt végigolvasnád és megértenéd.

2013. dec. 31. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!