Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szakitott kb.1 hete, és már másik lánnyal van kapcsolatban facen. Volt már hasonló sokkoló esetetek?
Köpni-nyelni nem tudtam. Majdnem 4 évig voltunk együtt. Igy megy manapság,hogy az embert leváltják ha esetleg a szerelem alább hagy?
Nem térek magamhoz...
Nem érdekelnek a pszichológusok meg pszichiáterek véleményei. Az ő elképzeléseik vagy tanult tudásuk sem érvényes minden emberre.
Attól h egy pszichológus mond valamit vagy többen attól még az nem feltétlenül van úgy.
Ez nem egy kiégett gyertya a kocsiban amire azt mondja minden szerelő h a gyertya a rossz, mert ott tényleg azaz igazság.
De az élet az emberek az érzések az teljesen más.
" Ugyanakkor ha a sértett fél talált volna rögtön mást akkor nem problémázna ezen ennyit..." Ne haragudj, de sem engem, sem a kapcsolatunkat nem ismerted. Nagyon nem birom ha valaki úgy itélkezik,h a "történetböl" semmit nem ismer.
És, tényleg nem csupán sértettségröl van szó,h téged idézzelek. Ahogy irta valaki, bántó tud lenni,h akivel évekig együtt vagy 10 perc alatt túl lép rajtad, és mindenen. (Ha éveket lezár ilyen pillanatok alatt, akkor mennyire szerethetett.) Erre ne is reagálj légyszi, úgyis csak okoskodás lenne belöle, a helyzet megértése helyett.
Kedves 8-as!! Sajnos nem is egy fontos családtag halt meg az életemben és ugyanúgy sírtam ahogy szakításkor! Az én kapcsolataim nem a kéthetes felületes tini szerelmek voltak. Mivel a személlyel végleg megszakitom a kapcsolatot nekem a szakítás is ugyanolyan veszteség mint a halál. Már ha tényleg igazán szerettem valakit. Márpedig én csak úgy vagyok a kapcsolatban. Az ember ugyanannyira megszereti a párját mint egy családtagját. És a szakitás igenis egyenlő nagyságú veszteség lehet a halállal legalábbis nálam az mert soha többé nem látom és nem fogok beszélni vele. Számomra továbbra nem létezik. Igy hát a kettőt szinte együtt kezelem.
10-es én is majdnem annyi idős vagyok mint te csak éppen valódi mély igazi érzéseim szoktak lenni ami annak biztosan NINCS aki másnap már mással képes lenni. Vagy csak búfelejtésre használja az illetőt. Aminek szintén nincs sok értelme mert önmagán kivül még a másikat is átveri.
Aki SZERET valakit az nem képes másnap mással lenni mert kötődik ragaszkodik és egyszserűen NEM MEGY neki. PONT.
12-esnél a pont!
10-es hiába példálózik a korával sajnos nem korfüggő az emocionális érettség ezzel csak azt bizonygatod, hogy Te is a szóban forgó típusba tartozol. Akik annyira tudnak szeretni valakit mint egy rég látott ismerőst. El tudom hinni, hogy így nem fáj a szakitás. Meg úgy sem fáj, ha barátok maradtok.
Szerettél már valakit jobban mint saját magadat?? Akkor rögtön megértenéd mit jelent elvesziteni egy társat, a másik feled. A lelki társad. A nagymamám belebetegedett a nagypapám halálába és nem sokkal később követte is. Semmilyen betegsége nem volt. Az orvosok sem értették.
Mindegy, hogy meghalt vagy elhagyott. A hiánya itt van. A fájdalom azonos. Persze idővel csökken ahogy a haláleset miatt érzett fájdalom is csökken a legtöbb esetben. Igen kedves 8-as. Az idő gyógyír. Vagy Te még 10 év múlva is ugyanúgy szenvedsz egy szeretted halálától mint a a temetésén? A hiányérzet a szeretet nem szűnik meg de a fájdalom tompul.
Különben csak mondom, hogy pl új házba való költözéskor is GYÁSZOLUNK. Nem hogy szakításkor.
Kár, hogy ennyire buta vagy.
Buta a nénikéd.
Ez a te gondolatod, ezt te így látod. És igencsak függ a kortól és a tapasztalattól.
A halál hogy nicns többé , meghalt elment az akkor is más mint a szakítás, az sincs többé de ne akarjuk már egy kalap alá venni a halált és a szakítást.
Ez az ami butaságra vall.
Nem, ez nem az én gondolatom, hanem kb mindenki így gondolja, kivéve téged.
Egyetemen is ezt tanítják, ne hidd már magad annyira okosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!