Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez? Főleg nők véleményét várom. Írjátok le nemetek és korotokat is
Figyelt kérdés
F/19 Még nem voltam nővel és még nem is csókolóztam. És már úgy viszonyulok az egészhez hogy nem merem elmondani a másiknak hogy nem csókolóztam stb. Cikinek tartom! És így már nem is akarok barátnőt sem magamnak mert nekem már jó egyedül is.2009. nov. 27. 21:16
1/14 anonim válasza:
Ha jó egyedül is, akkor nem mindegy? Szerintem azért akarsz te. :)
2/14 anonim válasza:
Ne így fogd fel, mert ez így egy ördögi kör. Én 18 évesen csókolóztam először és a fiú nem tudta, hogy nekem ő volt az első, és elmondása szerint nagyon jó volt neki (utána még egész éjjel csókolóztunk). Viselkedj természetesen a lányokkal és próbálj meg nem görcsölni, legyél vagy legalább tűnj magabiztosnak és előbb utóbb meg fog történni. Ezek tök jó dolgok az életben, ne foszd meg magad tőlük.
3/14 anonim válasza:
nem jó egyedül ezt te is tudod! hisz akkor nem irtad volna ezt a kérdést...
abban h nem smártál még nincs semmi ami ciki lenne, nem vagy köteles a párodnak bevellani h még nem csókolt(ál) meg senki(t) se
egyem azt a csöpp kis szerethiányos szived...:/
hidd el majd összefog jönni, épp akkor amikor nem számitasz rá!
4/14 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a válaszokat!
2009. nov. 27. 21:50
5/14 anonim válasza:
Vannak, még normális lányok, akiknek ez nem számít. Nem kell ezzel kezdeni, de ha szóba jön, akkor nyugodtan elmondhatod. Nem hinném, hogy bárki is másképp ítélne meg miatta!
6/14 A kérdező kommentje:
De hol vannak?
Mai lányok már a romantikát sem nagyon szeretik!
2009. nov. 27. 22:10
7/14 anonim válasza:
én nem mondanám el, inkább azt kamuznám, hogy voltam már pár lánnyal. így nem gondolná azt, hogy "hú ez a srác totál kezdő, nem akarom, hogy itt velem ügyetlenkedjen", nem parázna fölöslegesen, mert én tudom, hogy nem lennék béna és amikor már megtörtént akkor talán elmondanám, hogy igazából ő voltál az első csak nem akartam, hogy elbizonytalanodjon és szerettem volna ha biztonságban érzi magát.
8/14 anonim válasza:
Romantikus alkatnak mondanám magam és én se smároltam még senkivel se.. 17 /L :)
De nem bánom,majd jön az az ember aki megér annyit,hogy övé legyen a legelső,eddig olyan még nem jött szembe velem :)
9/14 A kérdező kommentje:
00:30 akkor találkozhatnánk!
Már rájöttem, hogy nem szabad félni mert csak egyszer élünk!
2009. nov. 28. 08:23
10/14 anonim válasza:
19 évesen semmiről sem késtél le, nyugi!És nem kell elmondanod a lánynak sem, hogy még nem csókolóztál.Ha szerelmes leszel, úgyis fog menni minden magától!Tényleg vannak még rendes, egyszerű lányok, akiknek ez egyáltalán nem ciki.Ne pánikolj, ha találsz egy ilyen lányt, ő biztosan nem gondolja azt, hogy milyen ügyetlen vagy:)Egyszerűen csak légy magabiztosabb, és ne fogadd el a magányt!!28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!