Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam-e neki vagy még vàrjak vele?
11/20 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat,tovàbbra is vàrom öket :)
Mondd el neki legyen tiszta a lap, örökké hazugságban élsz meg fog mérgezni. Ha emiatt elhagy akkor semmit nem ér.
2013. dec. 29. 20:42
Lévén, hogy férfiről beszélünk és nem valami kis értetlen tiniről, meg fogja érteni. Mivel a férfiak megértik a dolgok mögött húzódó ok-okozati összefüggéseket és az azokhoz kötődő ésszerű érveléseket, ő is probléma nélkül meg fogja érteni, hogy amit csinálsz az nem más, mint a felelősségtudat, valami felsőbb jó fizikai "megtestesülése". Ne félj attól, hogy lenéz, az viszont jogosan lehet a problémája, ha nem mondod el neki, mivel a kérdésben vázolt félelmed arról árulkodik, hogy pöc5fejnek nézed, ami viszont sértő lehet egy normális férfinak. Ha mégis negatívumnak érezné ezt az egészet, akkor hozzám küldheted pofonért...
2013. dec. 31. 09:05
Szerintem is mond meg neki,ha értelmes,és kedvel/szeret téged,akkor nem lesz gond neki.
2013. dec. 31. 09:55
15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! En arra gondoltam,hogy mivel beszélni nagyon nehéz és kellemetlen nekem inkàbb leirnàm neki,ha nem kell a szemébe nézzek talàn könnyebb...most elutazik két hétre lehet jobb lenne ha miutàn elutazik irok neki egy jo hosszu magyaràzattal teli sms igy lesz két hete hogy àtgondolja és "megeméssze" a dolgokat...mit gondoltok jo az ha inkàbb leirom?
Óóóóóó, Isten ments...ne várd meg, míg elutazik és mindenképp szóban hozd fel a témát...ha normális, akkor egy szimpla mosollyal és egy "és mi ezzel a probléma" szintű kérdéssel kifejezi feléd, hogy ez neki egyáltalán nem probléma. Ha emésztgetnie kell, az eleve rossz...
2013. dec. 31. 11:10
sztem se várj vele.
egyébként meg gondolom, Te nem szégyenled. Légy rá büszke, h ennyit teszel a boldogulásodért!
Emelt fejjel neki a gondnak! Ha normális ember, Ő is értékelni fogja!
2013. dec. 31. 11:18
18/20 A kérdező kommentje:
Egy minitörténet, aminek a lényege illik ide:
Apum kb 30 éve költöztetéssel foglalkozik. Bátyámmal már 14-15 éves korunktól fogva gyakran mentünk vele dolgozni, persze a munkánkat meg is fizette úgy, mintha normál rakodók lennénk (nem többet, de nem is kevesebben), ezzel is arra nevelve minket, hogy bizony a pénzért kőkeményen meg kell dolgozni. Ez egy olyan munka, ami közben az ember néha összekoszolja a ruháját, ami engem a kezdeti időkben bizony zavart. Egy alkalommal, amikor apum látta, hogy nagy erőkkel tisztítgatom a nadrágom a portól, azt mondta:
"Fiam, sose szégyelld azt, hogy dolgozol!"
;)
2013. dec. 31. 14:21
20/20 A kérdező kommentje:
Ma talàlkozunk és szeretném neki elmondani,nem akarom tovàbb halogatni ,de fogalmam sincs hogy kezdjem!? "van valami amit még nem mondtam el..."!? ötletek?
Kapcsolódó kérdések: