Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam-e neki vagy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam-e neki vagy még vàrjak vele?

Figyelt kérdés
összejöttem egy férfivel aki egy imàdnivalo pasi,jo anyagi hàttérrel de engem nem érdekel a pénze,azért vagyok vele mert jol érzem vele magam,kezdek beleszeretni...van viszont egy dolog amiröl még nem mertem neki beszélni mert félek hogy esetleg emiatt elveszitem...egyedül nevelem a 4 éves kislànyom és mivel nem akarom hogy bàrmiben is hiànyt szenvedjen plussz jövedelemért csalàdoknàl takaritok...attol tartok ha elmondom neki elhagy,nem akar majd egy kis takaritonövel lenni...mit tegyek? Ertelmes vàlaszokat köszi...egy elkeseredett 28 éves nö....
2013. dec. 29. 17:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
köszi a vàlaszokat,tovàbbra is vàrom öket :)
2013. dec. 29. 19:08
 12/20 A.R. ***** válasza:
Mondd el neki legyen tiszta a lap, örökké hazugságban élsz meg fog mérgezni. Ha emiatt elhagy akkor semmit nem ér.
2013. dec. 29. 20:42
 13/20 kendrazoltan ***** válasza:
Lévén, hogy férfiről beszélünk és nem valami kis értetlen tiniről, meg fogja érteni. Mivel a férfiak megértik a dolgok mögött húzódó ok-okozati összefüggéseket és az azokhoz kötődő ésszerű érveléseket, ő is probléma nélkül meg fogja érteni, hogy amit csinálsz az nem más, mint a felelősségtudat, valami felsőbb jó fizikai "megtestesülése". Ne félj attól, hogy lenéz, az viszont jogosan lehet a problémája, ha nem mondod el neki, mivel a kérdésben vázolt félelmed arról árulkodik, hogy pöc5fejnek nézed, ami viszont sértő lehet egy normális férfinak. Ha mégis negatívumnak érezné ezt az egészet, akkor hozzám küldheted pofonért...
2013. dec. 31. 09:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is mond meg neki,ha értelmes,és kedvel/szeret téged,akkor nem lesz gond neki.
2013. dec. 31. 09:55
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat! En arra gondoltam,hogy mivel beszélni nagyon nehéz és kellemetlen nekem inkàbb leirnàm neki,ha nem kell a szemébe nézzek talàn könnyebb...most elutazik két hétre lehet jobb lenne ha miutàn elutazik irok neki egy jo hosszu magyaràzattal teli sms igy lesz két hete hogy àtgondolja és "megeméssze" a dolgokat...mit gondoltok jo az ha inkàbb leirom?
2013. dec. 31. 11:06
 16/20 kendrazoltan ***** válasza:
Óóóóóó, Isten ments...ne várd meg, míg elutazik és mindenképp szóban hozd fel a témát...ha normális, akkor egy szimpla mosollyal és egy "és mi ezzel a probléma" szintű kérdéssel kifejezi feléd, hogy ez neki egyáltalán nem probléma. Ha emésztgetnie kell, az eleve rossz...
2013. dec. 31. 11:10
 17/20 Költőnő? ***** válasza:

sztem se várj vele.

egyébként meg gondolom, Te nem szégyenled. Légy rá büszke, h ennyit teszel a boldogulásodért!

Emelt fejjel neki a gondnak! Ha normális ember, Ő is értékelni fogja!

2013. dec. 31. 11:18
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2013. dec. 31. 12:17
 19/20 kendrazoltan ***** válasza:

Egy minitörténet, aminek a lényege illik ide:

Apum kb 30 éve költöztetéssel foglalkozik. Bátyámmal már 14-15 éves korunktól fogva gyakran mentünk vele dolgozni, persze a munkánkat meg is fizette úgy, mintha normál rakodók lennénk (nem többet, de nem is kevesebben), ezzel is arra nevelve minket, hogy bizony a pénzért kőkeményen meg kell dolgozni. Ez egy olyan munka, ami közben az ember néha összekoszolja a ruháját, ami engem a kezdeti időkben bizony zavart. Egy alkalommal, amikor apum látta, hogy nagy erőkkel tisztítgatom a nadrágom a portól, azt mondta:

"Fiam, sose szégyelld azt, hogy dolgozol!"

;)

2013. dec. 31. 14:21
 20/20 A kérdező kommentje:
Ma talàlkozunk és szeretném neki elmondani,nem akarom tovàbb halogatni ,de fogalmam sincs hogy kezdjem!? "van valami amit még nem mondtam el..."!? ötletek?
2014. jan. 1. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!