Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne boruljak ki? Ez komolyan nem normális!
Régen, még egész fiatal koromban volt egy élettársam néhány évig. Nagy gamer volt, minden szabadidejét a gép előtt töltötte. Én pedig hallgattam. Hiába tette fel a fülest, kihallatszott, no meg online játszott a haverjaival és mikrofonon keresztül kommunikáltak. Magyarán üvöltöztek, legalábbis amikor izgalmasabbra fordult a játék. Utáltam.
Ma a párom hazajött 10 órakor (úgy volt, hogy egész nap dolgozik), és leült játszani. Azóta is játszik. Nem szokott pedig, max. 1-2 órára leül egy héten 1-2 alkalommal. De a lényeg, hogy nem olyan tragikus.
Dél körül megkértem, hogy jöjjön el velem a boltba. Pont úgy húzta a száját, mint anno az exem mindig, ha bármit kértem tőle játék közben (azaz ugye bármikor...).
Azóta teljesen ki vagyok borulva, ha nem zokogok, akkor magamba roskadok. Nem tudom, mit tegyek. Szívem szerint nekiesnék a páromnak, hogy hagyja már abba, mert gyűlölöm még a játék hangját is, és hiába csukja be az ajtót, hallom. Egyelőre visszafogom magam, de érzem, hogy ha szólnék, egyből a magas cén kezdeném. Nem tehetek róla, évek alatt belém ivódott, de nem akarom, hogy rajta csapódjon le. Mit tegyek??
Először is, a mostani párod az a mostani párod, az exed meg az exed! Ne hasonlítsd össze őket és ne ítéld meg a mostanit a régi alapján!
Lehet hogy nehéz időszaka van a mostani párodnak, talált valami jó kis játékot, amivel elvan, kikapcsolódik és most így esik neki jól. Nem kell ebből problémát csinálni! Túlreagálod, nem is kicsit.
Veled is előfordulhat bármikor, hogy mondjuk belemélyedsz valamibe és észre sem veszed, hogy megy az idő.
mivel jatszik?
sztem allj ki ellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!