Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nélkülem megy külföldre a kollegáival. Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok,párom 34 éves.Tavasszal lesz az esküvőnk.Párom már most bejelentette,hogy pár nappal esküvőnk után a munkahelye szervez kb 1 hetes munkahelyi "kirándulást" külföldre és ő is menni fog.Közölte velem,hogy külsős nem mehet(vagyis én sem).Nem kötelező jellegű,limitálva van a jelentkezők száma.Én tudom,hogy nem korlátozhatom őt,de egy picit szíven ütött,hogy a nászútunk még szóba sem került,ő meg egyből esküvőnk után a kollegáival megy "nyaralni".Azt hozzà tette kedvesen,ha az esküvőnk időpontjában lett volna a kirándulás dátuma,akkor biztosan nem jelentkezett volna rá.Mit gondoltok erről?2013. dec. 29. 10:24
21/25 anonim válasza:
Nyugi, ez nem verseny. Kevés Volt az információ. :)
22/25 anonim válasza:
Igen, csak viccnek szántam a nászutat, nem kell ezt olyan véresen komolyan venni, persze elhiszem hogy rosszul esik neked. Üljetek le, és beszéljétek meg, hogy neked ez milyen rosszul esik, és kárpótoljon valamivel. Mondjuk utána vigyen el egy hétvégére vagy valami.
23/25 anonim válasza:
Én elfogadnám, hadd menjen kirándulni.
De én sem ülnék otthon tétlen az is biztos.
Kitalálnék valamit a barátnőimmel,és nem érdekelne mennyire húzza a száját. Ha neki is jár,nekem is.
24/25 anonim válasza:
Szerintem meg nem kell bejelentened, hogy te is akkor 1 hétig elfoglalod magad, hiszen TERMÉSZETES, hogy az embernek egyedül is el kell tudni magát foglalni!
Majd a nyaralásáról ha felhív,megkérdezi mit csinálsz,akkor válaszolsz.
25/25 BlackSword válasza:
Az akkori ismereteim alapján ez jött le... így is sok infó hiányzik, meg végső soron ez csak az egyik fél véleménye, így pedig nehéz véleményt alkotni a teljesség igényével... Bár a nők hajlamosak túlzásba esni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!