Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti minek örülnétek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Elmondtam a barátomnak egy nem túl kellemes dolgot a múltamból, amin ő nagyon meglepődött és úgy látom, hogy azóta is el van gondolkozva, ő maga mondta, hogy ez jár a fejében. Nem szeretném őt elveszíteni, bár a múltbeli dolgaimon nem tudok változtatni, szeretném őt "kiengesztelni".
Ti milyen meglepetéseknek/gesztusoknak örülnétek ilyenkor?
2013. dec. 28. 16:19
11/14 A kérdező kommentje:
Az már megvan, az előbb lett kész. :)
2013. dec. 28. 16:36
12/14 fatalcj válasza:
Akkor már csak ham-ham és minden rendben majd megnyugszik
13/14 anonim válasza:
Szerintem jófej csaj vagy... utálo ma fapinákat, élettelenek. Nem kéne úgy kiakadnia... igazából az zavarja, hogy tényleg megdugott két srác, és hogy ő sosem lesz olyan jó és vad élmény, mint két srác... idővel elmúlik... féltékeny rájuk... én is az lennék... Nomeg.... ha van benne olyan vágy, hogy valami lány veled legyen, igazságtalannak érzi a dolgot, hogy neked volt ilyenben része, neki meg nem... szóval nem tudom mibe vagy hajlandó belemenni, a lényeg ,hogy ÉREZTESD vele, még akkor is, ha tényleg így van, redundánsan éreztesd vele, hogy baromira jól kielégít, és nem kell senki más rajta kívül.
14/14 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni, ezt majd lejátsza magában. Komolyan.
Az én párom is elmondta, hogy volt anno 10 éve ilyenbe része. Nem érdekelt az a múltja. Én sem voltam szent fiatalkoromban..
Türelem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!