Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némelyik lány ilyenkor mit él át?
Figyelt kérdés
Én jómagam is lány vagyok de nem tudom megérteni, hogy némelyik lány néha mit él át..Egyik nap én,barátom haverja meg a barátnője ès még pár ember elmentünk együtt kicsit inni.Barátom haverjának a nője féluton meggondolta magát,haza ment utána meg hivogatta a pasiját és cirkuszolt vele,pedig szegény srác egy rossz szót nem szólt hozzà...Mindig ezt csinálja vele.. Még azt se lehet mondani,hogy 15 éves vagy valami mert 22 éves... De akkor se tudom megérteni..2013. dec. 22. 18:42
1/7 anonim válasza:
Hát nőként mondom, hogy az ilyet én sem értem, ez már beteges!! Főleg 22 évesen.
3/7 anonim válasza:
Az van, hogy nem tetszik neki a program. Haza megy. De mivel kórós birtoklási vágya van, megspékelve egy jó adag féltékenységgel, így sérti az önérzetét, hogy srác nem áldozta fel a haverokkal közös programot és inkább ücsörögne vele otthon a mátka, és a tetejében a srác jól érzi magát nélküle és a tetejében más lányok társaságában!
4/7 anonim válasza:
Maguk sem tudják. Mivel más értéke nincs, a cirkuszolással és érzelmi zsarolással próbálja magára felhívni a figyelmet és megtartani a pasit. Aki meg papucs módjára hagyja. Egymásnak lettek teremtve XD
5/7 anonim válasza:
bárcsak az én barátnőm is olyan lenne mint te :D eljön velem kocsmázni és még haza is kisér :D (egyedül már nem menne...)
7/7 A kérdező kommentje:
De azért szar látni a srácon akit ismerek én is egy ideje és a jól kijövünk,hogy miután leteszi a telefont szar a kedve és full ideges és akkor a többieknek se buli a buli.. Pedig mi úgy kérdeztük,hogy lejönnek e azt mondták igen... Mi lesz akkor szilveszterkor? Persze nem akarok beleszólni hiába vagyok 19 de akkor is..
2013. dec. 22. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!