Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok. De ez egy bonyolult sztori. Valami tanács esetleg?
" Elfogultnak lehet elfogult vagyok, de en veled ellentetben legalabb tudom mirol beszelek. " - Épp erről beszélek, te lassú felfogású észlény.
Elfogult vagy és ezért hiába írsz valamit, amit tudsz, hogyha az csak egy szubjektív, lekerekített része az egész igazságnak.
Én nem figyeltem oda pontosan a részletekre, amikor a muszlimokról és az arabokról írtam, na most ezen lovagolsz az összes válaszod alatt ? Nagyon értelmes vagy, de tényleg.
S amúgy nem, nem Google Maps által utaztam át a világot, de te nyilván igen, aztán irigykedsz másokra, mert valami török faszi felcsinált és ott rekedtél, ezért máshova nem is tetted ki a lábadat :).
Az alapvetoen nem gond, hogy az altalanos muveltesgnek meg a szikraja is hianyzik beloled, a gond az, hogy olyan dolgokrol allitasz nagyon stabil velemenyt, amirol fogalmad sincs, nem baj, ha nem vagy ezzen dolgokkal tisztaban, de akkor inkabb maradj csondbenha valaki meg kijavit akkor meg nehogy neked alljon mar feljebb Mert en tisztaban vagyok azzal ami itt van veled ellentetben, azt meg tovabbra is ketlem, hogy beutaztad volna a vilagot, mert akkor legalabb ennyit tudhatnal, hogy kik az arabok kik a torokok es kik a muszlimok, ha meg megis beutaztad, de mindosszesen ennyi maradt meg benned (bar ehhez nem kell utazni ezt hatodikos tori anyag) akkor meg csak sajnalni tudlak, azert meg foleg mert a semmibol teljesen ertelmetlen kovetkezteteseket vonsz le, elarulom, fiu vagyok es ide egy komoly allami osztondij segitsegevel kerultem ki, es ha a vilagot meg nem is utaztam be azt elmondhatom, hogy joval tobb helyen jartam mint az atlag magyar. Csak arra vagyok kivancsi, tenyleg, ha azzal nem vagy tisztaban, hogy itt kik is elnek, akkor mi alapjan van az itt elo emberekrol olyan szent es serthetetlen velemenyed?
Es tenyleg nem tudom mit irigyeljek azon, hogy ennyire sotet vagy.
Es nem azon lovagolok, hogy ilyen alapveto dolgokkal nem vagy tisztaban, csak tudod, aki nem tudja mennyi egy meg egy az nem akarjon hatvanyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!