Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok. De ez egy bonyolult sztori. Valami tanács esetleg?
Kedves masodik, te nagyon egyszeru vagy, Isztambulban torokok elnek, akiket learabozni olyan mintha teged leciganyoznanak, olyan meg, hogy iszlamok nincsen, esetleg muszlimok..... A fiatal turista lanyokra meg mindenhol igy tekintenek az egesz vilagon, hogy ugy is elmegy par nap mulva, addig legyen jo, csak amikor egy arab/torok csinalja akkor ra lehet huzni, hogy azert van mert muszlim......
Sajnalom ami tortent de szerintem ennek nincs sok eselye.
Kedves #6-os : gyanítom, hogy félreírtad még a válaszadó számát is , ezért a 2. válaszoló helyett rám gondoltál, aki a 3. vagyok.
Az arabokra és muszlimokra egyaránt jellemző , amit írtam , lehetsz szőrszálhasogató a megnevezésükre nézve, csakhogy nem ez a lényeg itt, hanem az, hogy igen is van egy ilyen jellegzetesség ezeknél a népcsoportoknál , amely miatt sokkal sűrűbben fordulnak elő a turistákkal való visszaélés, mint máshol a világon.
Ha rendelkeznél némi aktuális kultúraismerettel , akkor tudnád ezt.
Végszóként tanulj meg ékezeteket használni, valamint némi helyesírási csiszolás sem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!