Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény/tanács?
Volt egy lányt, kit igazán szivből szerettem, de hibájából elváltak útjaink.
Hónapok teltek el, úgy hogy nem voltunk együtt, csak egymás közelségét kerestük.
Majd lett egy barátnőm, mára már 1 hónapja vagyunk együtt, és nagyon szerelmes lett, nagyon szeret.
Én is mondogattam/mondogatom hogy szeretem mert komolyan gondoltam hogy vele jó lesz. De igazából nem szeretem.
Most felbukkant megint az a lány, kit szerettem/szeretek, találkoztunk elcsattant pár csók, és úgy érzem ő kell nekem.
De már olyan szinten "behülyítettem" akivel együtt vagyok, hogy nem dobhatom csak úgy ki. Az sem biztos hogy megérné.
Szerintetek? Vélemény? Tanács? :\\
döntsd el mit akarsz, azt nem mondhatjuk meg hogy kit válassz
de válassz valakit és a másikkal meg ne legyen kapcsolatod
érdemes lenne beszélni a régebbi lánnyal és akkor megtudnád hogy ő mennyire gondolja komolyan
"Az sem biztos hogy megérné."
Na ez a durva! Mert az egy dolog, hogy eddig hülyítetted azt a szerencsétlent, legalább most őszinte lehetnél vele és megadhatnád az esélyét, hogy valaki mással esetleg boldog lehessen. De még most is csak magadra gondolsz, hogy nehogy két szék közül a földre pottyanj.
az a tanácsom, h
1. ne mondd senkinek, h szereted, ha nem érzed tényleg úgy
2. ne használj embereket erre arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!