Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme egy olyan blogot indítani, ahol a beérkező olvasói levelekben felvetett kerdesekre problémákra (jellemzően eletvezetési, párkapcsolati) válaszol egy több fős csapat?
biztos van, csak míg nem lesz felkapott a kutya nem fogja olvasni.
jó pr kell hozzá
tele lenne hülyeséggel, írni nem tudó emberekkel.
Ha vállaljátok a stresszt, és az azzal járó problémákat, idegességet, akkor hajrá. Lesz aki hasznát veszi, feltéve ha nem lényegtelen válaszokat kaptok, mint a Webbetegen meg az egyéb pszihos fórumokon.
Konkrét ötletet soha nem hallottam még, csak "csináld", "menj orvoshoz" stb.
Akkor az olyan lenne, mint a gyakori. :) Értelmetlen, szakmaiatlan válaszok itt is vannak bőven! :)
(Szerintem amúgy felelőtlen dolog, mert nagyon sok a személyiségzavaros ember, akinek tényleg szakember segítségére van szüksége, nem pedig üres tanácsokra. Ebből akár még komoly gond is lehet - teszem azt valaki nagyon rossz passzban van, és a válaszok hatására még jobban összeomlik, neadjisten öngyilkos lesz...)
szerintem egyébként nem.
Gyakorin sok a troll, sok az értelmetlen kérdés, és sok a hülye válaszoló is.
Ki kell szűrni a normális valódi problémás kérdéseket, és érthető normális választ kell rá adni. De a legtöbb ilyen oldal úgy müködik, hogy előre tudod, mit mond az orvos, vagy éppen a tanácsadó. Annyira sablonos minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!