Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csúnya fiúk hogy néznek ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya fiúk hogy néznek ki a valóságban?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva el sem tudom képzelni, vajon milyenek lehetnek azok a csúnya fiúk, akik itt sírnak minden nap, mert életemben nem láttam még annyi tényleg ronda embert, amennyi szerintük létezik.

Az én szememben ez a "csúnya fiú" kategória:

[link]

[link]

Igen, ezekre a srácokra már azt mondom, hogy csúnyák és nem is nagyon tudnak változtatni a dolgokon, de élőben én ilyen emberekkel még nem is találkoztam.

Ha valaki nem így néz ki, az szerintem bőven nem a csúnya kategória..

2013. dec. 27. 14:55
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De komolyan, akik szerint léteznek normális csúnya fiúk, linkelnének egy képet az internetről? Hogy mi számít nektek csúnyának?
2013. dec. 27. 15:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Háromféle csoport van, vannak a csúnyák, átlagosak és a helyes/jó pasik. A lányok csakis kizárólag az utolsó csoportot veszik emberszámba szóval mindenki aki átlagosnak gondolja magát az ő szemükben csúnya. De még, ha nem is az akkor sem kellene nekik párkapcsolatra soha.
2013. dec. 27. 15:02
 13/22 anonim ***** válasza:

Én is egyet értek a kérdezővel.

3 magát csúnyának valló srácot ismertem itt gyk-n akik nem csúnyák voltak, csak hülye volt a felfogásuk. Amint agyilag helyre billentek, mindnek lett csaja.

Számomra is az ilyen torz szerkezetű emberek a csúnyák, ezen nem lehet változtatni, de a fölött szerintem nem reménytelen a helyzet.

2013. dec. 27. 15:03
 14/22 anonim ***** válasza:
bejelölhetlek facebook-on, bár ezt csak erős idegzetűeknek ajánlanám
2013. dec. 27. 15:03
 15/22 anonim ***** válasza:

Én küldök majd képet ha akarod:D De az durva lesz.

17/D

2013. dec. 27. 15:36
 16/22 anonim ***** válasza:

A gond az, hogy a lányok többségének szemében kétféle fiú létezik: aki jól néz ki, és aki csúnya. Olyan hogy átlagos, nekik nincsen. Így lehet, hogy az ő besorolásuk szerint a fiúk kb 10 %-a a jóképű, és 90 %-a csúnya. Esetleg néhány lánynál létezik az a kategória, hogy "nem néz ki jól, de aranyos" és ez még 10 %. A lányok képesek David Beckhamet is csúnyának nevezni, ha épp nem az olyan fajta pasik az esetei. A lányok visszajelzései alapján gondolhatja ilyen sok fiú, hogy ők csúnyák. Holott valóságban kb 20 % lehet az átlag felettiek (jóképűek, aranyosak, sármosak vagy nevezzük őket akárhogy) aránya, 20 % azoké, akik tényleg csúnyák, és kb 60 % az átlagosoké.

Hogy mi számít csúnyának? Például az aránytalan testrészek, például nagyon nagy orr, fül, előnytelen formájú arc. Túl vastag/összenőtt szemöldök. Előnytelen haj/arcszőrzet. Rengeteg pattanás a kamszkorban. Az elhízás is csúnyává tehet valakit. De ezek a felosztások egyáltalán nem átjárhatatlanok. Egy csúnyácska fiúból vonzó is lehet. Például egy rondának tartott tiniből jóképű válik (finoman szólva értem se voltak oda a lányok középiskolás éveim elején, azóta viszont egészen kikupálódtam), persze az is lehet, hogy egy szép kamasz huszonéves korára megcsúnyul. Ha egy csúnya fiú lefogy, kigyúrja magát, kiszedi az összenőtt szemöldökét, előnyös frizurát vág vagy elegánsan kezd el öltözködni.

2013. dec. 27. 16:46
 17/22 anonim válasza:
Igaz hogy nem közelítem meg külsőre a képeken lévő személyeket de akkor is "Ronda" vagyok. Nem 1-2 Átlagos lány Írta/Mondta a szememben hogy milyen ronda vagyok. 17/F
2013. dec. 29. 17:50
 18/22 A kérdező kommentje:

"A gond az, hogy a lányok többségének szemében kétféle fiú létezik: aki jól néz ki, és aki csúnya."

Nos, tipikusan ez az a téveszme, amivel én még sosem találkoztam lányok részéről, csak az önbizalomhiányos fiúk ismételgetik. Esküszöm, életemben nem hallottam még olyat, hogy valaki szerint csak csúnyák vagy jóképűek lennének a pasik, bármikor és bárhova mentünk a barátnőimmel, ha szóba került egy adott pasi, maximum olyanokat mondtak, hogy "nem az esetem", "nekem nem jön be", de nem rondázott le senki tök átlagos srácokat, maximum nagy ritkán.

Szóval, amíg én nem találkozom személyesen ezzel a jelenséggel (márpedig nyilván többször hallok lányokat nyilatkozni fiúkról, mint a pasik), addig nem tudom elfogadni ezt a nézetet.

2013. dec. 29. 18:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én pont személyes tapasztalatból írtam a kétféle kategóriát. Az átlagnál kicsit beképzeltebb, flegmább lányok szokták mondani arra a fiúra, aki nem jön be nekik, hogy csúnya. Holott lehet, hogy csak átlagos. Olyat még nem hallottam, hogy azt mondták volna valakire, hogy "olyan átlagos". A "nem néz ki jól, de aranyos" volt az egyetlen alternatíva, amit akkor hallottam, ha nem jött be nekik a fiú, de nem is akarták lecsúnyázni. A többségében ezt is relatíve helyes fiúkra mondták.
2013. dec. 29. 22:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a kérdés. Rengeteg ronda, szó szerint ronda pasit látok csinos lányokkal és rengeteg átlagos külsejű pasit látok egyedül, akit zsigerből utasít el 10 ből 10 csaj, pedig nem igénytelen, nem hülye stb az a pasi. Nehéz megfogalmazni, de nincs meg ezekben a pasikban az a bizonyos kémia (nem csak kinézet, hanem hormonok, kisugárzás és minden egyéb)és akkor kosarat kapnak a halomra. Érdekes ez, nem csak kinézet függvénye.
2013. dec. 31. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!