Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem szerelmes belém a barátom ezek alapján?
Azt vettem észre mostanában, hogy már nem olyan lelkes velem szemben a barátom.
Az első az volt, amikor kifogásként a tanulást emlegette, s nem mehettem volna el hozzá egy órácskára sem.Pedig nekem megérte volna az a fél órás út oda s vissza.
Régen mindig sokat hívott, nagyon kedvesen odaadóan beszélt, ma már felhív,ha nem találkozunk, de olyan mintha 2 barát beszélgetne, a végén Szeretlek-el.
A másik dolog, hogy a kapcsolat elején alig várta,hogy kicsit kettesben legyünk és csókolózzunk.Tegnap este baráti körrel szórakoztunk a környéken, mikor elmentünk sétálni(sok unszolásra jött) és bementünk hozzá vécézni, a szülei nagyban aludtak már. Leültünk az ágyra egymás mellé s annyi. Ilyen helyzetben máskor már rég megcsókolt s negyed órákat csókolóztunk. Most én próbáltam kezdeni, de lerendezte egy szájrapuszival.Majd volt egy fél perces csók is, az alatt hozzám sem nyúlt...
Tánc közben mindig elbámul, a többieket figyeli, alig néz a szemembe,épp fogja a kezem,de olyan, mint 2 ismeretlen tánca. Van párom mégis látva a többiek szenvedélyes összebújását és csókját magányosnak éreztem magam.
Máskor ilyenkor is mindig bújt,úgy szeretett táncolni, s mindig elmondta mennyire szeret velem lenni.Ebből már semmi nincs.
Ezek a dolgok mindig elmúlnak? Sokszor a sírás kerülget, mert nem értem a helyzetet,kiszeretett belőlem? Úgy érzem semmi értelme annak hogy együtt vagyunk lassan 14 hónapja...
17L
De úgysem mondaná el, többször is kérdeztem tőle, hogy szeretsz? Azt mondja mindig,hogy igen, nagyon.
Azt kihagytam,hogy mostanában mindig csak arcra puszit nyom, én próbálom megcsókolni, de nem megy, mert szájrapuszit ad s annyi. Mikor ő akarja(ritkán)akkor mindig engedem. Mi ez,hogy csak akkor van ha ő akarja?
Ülünk egymás mellett azon a szórakozóhelyen s néha olyan mintha idegenek lennénk...elfelejt átölelni is, csak ül és néz a tömegbe.
Mintha már nem lenne szenvedély..
Ne reménykedj , ezek után már nem lesz a régi
Sajnálom
Én a helyedben szakítanék, ha a párom hirtelen ilyen fordulatot vesz, ez az állapot állandósul, éééés nem lehet megbeszélni vele mert egy hatalmas KAMUGÉP, ami engem felháborít. A nem szerelmes pasik (oké, a nők is lehetnek ilyenek, de én többet hallottam férfiakról) sokszor annyira lusták, és elkényelmesedettek egy kapcsolatban hogy nem bírnának ám szakítani, de még a szájukat sem nyitják ki hogy valami nincs rendben, ja, az hogy tegyenek valamit ha már nem akarnak szakítani... á nem, szenvedjen csak a barátnő... kit érdekel....
Szóval én nem venném fel a mártírszerepet, szeretek cselekedni, és nem szomorkodni magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!