Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a lánnyal, aki még a barátomba szerelmes?
igaza van a barátodnak, nem kell vele foglalkozni
egy idő után majd abbahagyja, addig meg csak magát égeti
el sem tudod képzelni, mennyire fel tud idegesíteni -.- és amikor ír nekem egy üzenetet h : De akkor is engem szeret!
akkor majd felrobbanok ---
HÁT SEMMIT SEM TUDSZ CSINÁLNI. :DDD De most komolyan, még is mit csinálhatnál?
Neked le kellene tiltanod a lányt, és a barátoddal is el kellene beszélgetned, például olyan szép dolgokról, hogy miért nem beszéli meg a lánnyal, hogy ne nyilatkozzon netes felületen ilyen dolgokról... stb. Tudod, értelmes kommunikáció... Ha a barátod is letiltaná, senki nem látna, hogy miket pakolászik. Élőben meg nem kell beszélgetni vele.
értem hogy zavar, de tudod hogy a barátod téged szeret és nem is foglalkozik azzal a másik lánnyal, szóval nincs okod aggódni
hagyd figyelmen kívül az üzeneteit és a hozzászólásait (amúgy nagyon gáz amit csinál)
ha nem tudod, akkor akár le is tilthatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!