Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem jobban szereti a 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitty28 kérdése:

A férjem jobban szereti a 10 éves fiúnkat mint engem. Hogy tudnám elérni hogy lelépjen és ne követelje a gyereket magáénak? Ez nem élet nekem. és még fiatal vagyok akarok egy olyat aki engem is szeret.

Figyelt kérdés

Én voltam 17 évesen a buta és naív hogy bedőltem neki. 18 évesen már útban volt a kicsi, és meg is esküdtünk. a férjem egy idős velem.

a probléma AZ hogy a gyerek megszületésétől már csak úgy heti egy virág, egy csoki van. a gyereket meg elhalmozza mindennel. egy ideig türtem, de aztán elegem lett.

a probléma pedig az, hogy a gyerek imádja, oda van érte. ráadásul mikor nincs itthon mert valahol dolgozik, akkor a fiam ha kell fennmarad este 10 ig is hogy megvárja.

múltkor vett egy wellness jegyet kettőnknek, de én már ezen is csak mosolyogtam, monhdtam is neki hogy úgy se sikerül majd odajönnie velem, és így is lett. hirtelen a semmiből hívta őt a munkatársa, aki hisztizett hogy segítsen neki mert nem bír a munkásokkal....

persze egy hét múlva a gyereket elvitte iskola után játtszóházba meglepetésként...

na most erre mit lehet mondani? szánalmas alak. A szexuális teljesítőképessége sem mondható kimagaslónak, ugyanis a pénisz méretével is lehet valami. egyszóval szeretném már otthagyni, de a gyereket nem fogom neki meghagyni. nem megy vele az biztos.

ez az én gyerekem, csináljon magának másnál, olyannál akit el is visz néha utazni, nyaralni , világot látni. tudta hogy ez az álmom a világ! abból is elegem van hogy beleszól a nevelésbe, hogy ha kap egy pofont a gyerek mert mondjuk öszetört valamit játék közben, akkor ott sikítozik velem, és a gyerek mellé áll.

nagyon szépen kérek némi segítséget hogy mit lehetne csinálni? sajnos nincs munkám, így anyukámhoz tudnánk költözni ercsibe. cukorbeteg vagyok, és így nem tudok dolgozni menni, ugyanis többször inzulinnal kell lőnöm magam.

28N

2013. dec. 26. 19:47
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
hát kinek a gyerekét hordtam ki? Az övét. és emiatt lettem cukorbeteg. tudod nem zabáltam, csak a terhesség alatt minden nő meghízik, csak aztán lemegy a hasa ha megszült, de én utána nem nyertem vissza az alakomat, sőt fel is szedtem, és ez a cukorbetegség miatt van. edzenék én, de ahhoz kellene egy szobakerékpár legalább vagy egy nagy trambulin, mert a gyereké az szét ment alattam, pedig azon próbáltam edzeni. a trambulinozás nagyon egészséges amúgy! egyik edző barátnőm javasolta. viszont sajnos kicsit szégyenlős vagyok így nem tudok szalonba menni.
2013. dec. 26. 20:25
 22/31 anonim ***** válasza:
93%
Tök mindegy h mi itt miket mondunk, ugyanolyan buta mint anno 10 éve..és sajnos az is marad...de inkább nem is úgy fogalmazok h buta, mert nincs mögötte iskola..arról nem biztos h tehet..Hanem h unintelligens, nincs meg egy felnőtt emberhe való 'paraszt esze' sem :)
2013. dec. 26. 20:26
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

"hát kinek a gyerekét hordtam ki? Az övét. és emiatt lettem cukorbeteg. "

más gyerekétől is az lettél volna. az anyádat-apádat szidjad, az ő génjeiktől lettél cukorbeteg!

2013. dec. 26. 20:30
 24/31 LeftBehind ***** válasza:
100%
Még mindig úgy beszélsz róla mint egy tárgyról "Enyém,övé" FOGD MÁR FEL AZZAL A....de úgyse fogod. Önző vagy bosszút akarsz. Tudod mit? Azt csinálsz amit akarsz. Nem érdekel csak azt a szegény kölyköt sajnálom. Egyelőre megvan a magam baja úgyhogy inkább nem traktálom magam veled tovább.
2013. dec. 26. 20:30
 25/31 anonim ***** válasza:
83%
Mivel kielégítené a környezet szennyezés fogalmát ha mindent elmondanék amit gondolok ezért csak tömören kedves kérdező: dögölj meg te szívtelen állat!
2013. dec. 26. 20:49
 26/31 anonim ***** válasza:
82%
te jó ég... kérdező, íme egy egyszerű javaslat: kösd fel magad a p*csába! akkor nincs több "enyém-övé", nincs több cukorbetegség, nincs több probléma. csak el ne kezdj erre is kifogást keresni, hogy "jajj, hát megtenném, de nincs kötelem, és szerezni sem tudok, mert ezmegaz".
2013. dec. 26. 21:48
 27/31 Missi_Key ***** válasza:
51%

örülök hogy elolvastam ezt a kérdést mégha csak troll is vagy.

mert végre egy nő aki nem érzi halottnak magát miután szült. igen kérdező te is még létezel, és nem csak a ygerekélt élsz.

jahh és máskor ne mondj le az álmaidról. ..viszont ha váltok tényleg mondj le a gyerekről, mert egyedül álló anyaként soha nem fogsz majd tudni utazni....

2013. dec. 26. 22:12
 28/31 anonim válasza:
100%
Remélem a kisfiú meglátja majd a kérdést.
2013. dec. 28. 10:34
 29/31 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező te hibás vagy. A férjed dolgozik mint egy állat reggeltől estig hogy eltartson benneteket, mire hazajönne dög fáradt, épp csak a gyereket nem szeretné elhanyagolni, te pedig az egész napos segged meresztése után még többet szeretnél mint egy energiavámpír ! A keresztanyám ugyanilyen, nem is él boldogan.
2014. jan. 1. 15:33
 30/31 anonim ***** válasza:
95%
12 éves lány vagyok. Apám egész életemben nem foglalkozott velem. Soha. Most, miután a szüleink elváltak havonta kétszer beszélek vele, azt is az öcsém miatt. Ha tényleg szeretnéd a gyerekedet örülnél, hogy az apja foglalkozik vele.
2014. jan. 2. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!