Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem jobban szereti a 10 éves fiúnkat mint engem. Hogy tudnám elérni hogy lelépjen és ne követelje a gyereket magáénak? Ez nem élet nekem. és még fiatal vagyok akarok egy olyat aki engem is szeret.
Én voltam 17 évesen a buta és naív hogy bedőltem neki. 18 évesen már útban volt a kicsi, és meg is esküdtünk. a férjem egy idős velem.
a probléma AZ hogy a gyerek megszületésétől már csak úgy heti egy virág, egy csoki van. a gyereket meg elhalmozza mindennel. egy ideig türtem, de aztán elegem lett.
a probléma pedig az, hogy a gyerek imádja, oda van érte. ráadásul mikor nincs itthon mert valahol dolgozik, akkor a fiam ha kell fennmarad este 10 ig is hogy megvárja.
múltkor vett egy wellness jegyet kettőnknek, de én már ezen is csak mosolyogtam, monhdtam is neki hogy úgy se sikerül majd odajönnie velem, és így is lett. hirtelen a semmiből hívta őt a munkatársa, aki hisztizett hogy segítsen neki mert nem bír a munkásokkal....
persze egy hét múlva a gyereket elvitte iskola után játtszóházba meglepetésként...
na most erre mit lehet mondani? szánalmas alak. A szexuális teljesítőképessége sem mondható kimagaslónak, ugyanis a pénisz méretével is lehet valami. egyszóval szeretném már otthagyni, de a gyereket nem fogom neki meghagyni. nem megy vele az biztos.
ez az én gyerekem, csináljon magának másnál, olyannál akit el is visz néha utazni, nyaralni , világot látni. tudta hogy ez az álmom a világ! abból is elegem van hogy beleszól a nevelésbe, hogy ha kap egy pofont a gyerek mert mondjuk öszetört valamit játék közben, akkor ott sikítozik velem, és a gyerek mellé áll.
nagyon szépen kérek némi segítséget hogy mit lehetne csinálni? sajnos nincs munkám, így anyukámhoz tudnánk költözni ercsibe. cukorbeteg vagyok, és így nem tudok dolgozni menni, ugyanis többször inzulinnal kell lőnöm magam.
28N
Jéééééééézus.. veled is kéne hogy elbeszélgessen egy pszichológus, annyit biztos.
"ez az én gyerekem,"
K*RVÁRA NEM! KÖZÖS! nincs olyan hogy az ENYÉM! Szégyelld magad, csak arra tudsz gondolni hogy TE, TE, TE, TE!!
Oké, a pasi jobban bírja a gyereket mint téged, kész.
Te tűrsz, hát válj el, de jobban jársz ha a gyerek nélkül mennél el, már csak azért is, mert jobban kedveli az apját mint téged, és az apjának is egy jó lecke lenne nem gondolod? tanulja meg az apja a gyereknevelés másik oldalát is. Szerinted?
és a te helyedben jövő héten beadnám a válópert, és hagynám a gyereket az apjánál - boldogítsák egymást; így a gyereket sem vágod haza lelkileg hogy mindennek lehordod az apját ha neadjisten veled maradna a srác a válóper után - elég szörnyű élete lenne veled.
Szerintem nézz jobb partner után, ezt az életedet fejezd be, ez neked nem jó így, ahogy mondtad... A döntés a te kezedben van.
Na rád mondják,hogy "Akkor állat hogy már vágni kéne."
Egy gyereket nem azért hordasz ki mert szerelmes vagy valakibe hanem mert életet akarsz adni a gyermekednek akit aztán feltétel nélkül szeretsz és felnevelsz. A legprimitívebb kifogás,hogy "Kihordtam mikor el is vetethettem volna." Hát ha csak te lennél neki,lehet jobban járt volna az abortusszal.
"és mond meg kedves, hol fertőtlenitem a tűt, hol lövöm magam mondjuk a mcdonálds ban? ott fogom magam lőni? és ha valami balul üt ki? levágják a lábam? Mrt tudod husika a cukorbetegség nem játék!"
pontosan! úgy ahogyan a többi cukorbeteg teszi :D
ők nem élősködnek. az inzulinodat pedig a munkához be lehet állítani, hiába hazudozol :D
"az egészet neki köszönhetem? a cukorbetegséget, a hízást, és a jelenlegi életemet?"
ő zabál helyetted? egy cukros is edzhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!