Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok szerelmes lenni. Hogyan tudom ezt elérni? 21 éves fiú
Sehogy nem tudod elérni, mert a szerelem nem racionális érzés, nem dönthetsz igennel vagy nemmel. :)) Egyszer csak jön valaki, és semmi másra nem tudsz gondolni, csak rá.
Érzéseket meg nem jó elfojtani, mert az lelki "defekt"-hez vezethet, azt meg nem kívánom neked.
Vannak dolgok, amit mindenkinek át kell élni, úgy, mint a kanyarót, és ilyen például az egyik legszebb érzés az életben: A SZERELEM :-))
Úgy tudod kikerülni, hogy valóban otthon ülsz a seggeden, és nem érintkezel nőkkel. de még így sincs rá garancia.
ha elfojtod a késztetéseid, akkor is bele fogsz vkibe szeretni, lett légyen az az egyik tanárnőd, vagy munkatársad. gondolom iskolába jársz, vagy legalábbis dolgozol.
"egy 21 éves felnőtt férfihoz nem igazán illik ez a depressziós, önsajnáló dolog..."
miért ennyi idősen nem lehetnek valakinek lelki gondjai?nem tom miér kell mindig beszólni mindenkinek ha valami baja van...így is elég gondja lehet...te meg még ráteszel :S én meg sztem túlreagáltam..xD
Cimbora.
Nem azért vagy vesztes, ahogyan kinézel/viselkedsz stb, hanem azért vagy vesztes, mert te magad is kijelented magadról.
Ilyet mi nem mondunk. Férfiak vagyunk, az Isten szerelmére. Szedd össze magadat, becsüld meg amid van, legyél büszke az értékeidre. Saját tapasztalat: ha megtanulod becsülni és szeretni önmagadat, akkor a nők is ugyanezt fogják tenni. Senkinek nem kell egy önértékelési/önbecsülési problémákkal küszködő, önbizalomhiányban szenvedő pasi...mihelyst megtanulod, onnantól kezdve senkit nem érdekel a bicepszed és a pénztárcád mérete.
Férfias tisztelettel: 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!