Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, akinek alacsonyabb a barátja? És ha igen, hány cm-vel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 23:47
1/10 anonim válasza:
Tőlem a párom kb. 5 centivel kisebb.
2/10 anonim válasza:
A barátom kb. 10 centivel kisebb nálam.
3/10 anonim válasza:
A szerelmem 5 centivel kisebb mint én pedig én is pici vagyok 156 cm. És már nem fogunk nőni(27 L)
4/10 anonim válasza:
a srác,aki tetszik,pár centivel alacsonyabb nálam.Nem tudom pontosan mennyi,de olyan 3-4 cm-re tippelném max.
15/L
5/10 A kérdező kommentje:
Nálunk olyan 10 cm-ről van szó, nem tudom mennyire gáz. :S
2009. nov. 27. 19:17
6/10 anonim válasza:
1.vagyok
Nekem volt olyan barátom régebben, aki pont 10 centivel volt kisebb nálam és nem a magasságkülönbség miatt lett vége.
Na meg ha az ember szerelmes lesz, lesz**ja, hogy mások mit gondolnak :))
7/10 anonim válasza:
én vagyok 180 ő 172 kb. 3,5 éve együtt vagyunk:) 20/l
8/10 anonim válasza:
Én 180 vagyok, a barátnőm 186 és semmi gond nincs:D Mondjuk ha magassarkúban van akkor már néznek az emberek hogy mennyivel magasabb:)
9/10 anonim válasza:
ha szereted hjut eszedbe h gáz lenne?:) én 180(!) centi vagyok lány létemre..:D az exem csak 172centi volt, de nagyon férfias, úgy szerettem ahogy volt.:) ha szereted őt, ne zavarjon a magassága.
10/10 anonim válasza:
Baratom 13 cm alacsonyabb nalam lassan egy eve vagyunk egyutt. Eleinte megneztek , de aztan elfogadja majd mindenki es mar nem piszkalnak..ha meg igen..vállat rántok es elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!