Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy tetko megvaltoztathatja a szerelmet?
az attól függ,hogy hol van a tetkó.
mert ha túl feltűnő helyen,akkor ő is tudja,hogy csak sz-ar melót fogsz kapni és nem akar hosszútávra egy ilyet.
én a brátnőmmel 2 évig voltam együtt de a kapcsolatunk lapos volt ....majd szétmentünk
3 hónap múlva újra összejöttünk és időközben a "faj-bukómra" rátetováltattam times new roman félkövér betűstílusban a VITÉZ szót.
Azóta meg vagyunk vadulva, ő a kalóz én a vitéz ...jack sparrow összes részét végig játszottuk a kis kalóz jelmezben , félszem, stb...
Az még csak nem is feltűnő hely...
Az igazi szerelmet nem kéne befolyásolnia egy tetkónak.
VAnnak olyan emberek, akiket alapból taszít a tetoválás, ezért nem haragudhatsz rá...Pl. én is szeretnék régóta, de a párom "nem engedi", mert szerinte értelmetlen, felesleges, plusz pedagógusnak tanulok...Eddig teljesen egyetértettem vele, viszont most, hogy elvesztettem az apukámat, szeretnék egy kisebb tetoválást (Apu nevének kezdőbetűjét) magamra varratni, egy kevésbé feltűnő helyre. Erre azt mondta, hogy szép gesztus így nem is hepciáskodik érte :)
Szerintem fontos egy tetoválás miértje és rögtön másképp áll hozzá az ember.
L23
L23 vagyok
"ha valami annyira fontos akkor tetoválás nélkül is mindig emlékezünk rá"
Teljesen igazad ebben :) Sosem fogom elfelejteni Aput, de valahogy mégis szeretnék egy ilyesfajta megemlékezést Róla...:(
Megkérdezhetem, hogy milyen tetoválásod van Apuddal kapcsolatban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!