Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy ha egyszer megteszi, megteszi mégegyszer?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam ezen. A barátommal 1 éve vagyunk együtt. Velem úgy jött össze, hogy még megvolt a barátnője, és csak 2 hét múlva szakított vele, hogy velem lehessen. Azt mondja, nálam szebbet, jobbat úgysem talál. Amúgy az előző barátnőjével sosem volt felhőtlen a kapcsolata, már a végén nem is szerette. Ezért vagyok nyugodt, hogy vele meg tudta tenni, és ezért gondolom, hogy velem nem, mert tudom,hogy nagyon szeret. De mégis mit gondoltok igaz ez a mondás? 2008. júl. 14. 19:43
1/5 anonim válasza:
Attól függ mekkora benne rá a hajlam. Ha a szoknyavadász típusubb, akkor nagyobb a valószínűsége. De lehet, h akkor csak azért tette meg, mert te tényleg jobban passzolsz hozzá.
2/5 anonim válasza:
Nekünk is hasonló volt a helyzet.Habár az akkori barátnőjét nem szerette igazán, és semmi közös nem volt bennük, nem is jöttek ki jól.Aztán megsimerkedtem vele,és kb 1 hónapig ilyen baráti szinten találkozgattunk, egy közös társasággal, de már a többiek látták rajtunk, hogy vmi lesz közöttünk...én persze csak reménykedtem,és ő is...aztán amikor már mindkettőnknek nyilvánvaló lett a dolog, összejöttünk.Mielött mi összejöttünk volna, azelött 2nappal szakitott az akkori bnöjével, miattam. Mi is 1éve vagyunk együtt, és felhőtlen a kapcsolatunk, soha nem voltunk még ennyire szerelmesek.Mi teljesen egymásra találtunk, és ugyanígy Ő is mondja nekem, hogy nem kell más neki, bennem megtalálta a legjobbat...Nagyon szerelmesek vagyunk, és eszünkbe sem jutna megcsalni egymást.Szerintem neked sem kell aggódnod ez miatt, ha csak nem adott rá vmi okot.Legyetek boldogok!:):)
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez a mondás nem a ti helyzetetekre illik. Ha csak 2 hétig maradt vele amég veled volt az nem igazán számit megcsalásnak. Megismert, megszeretett és 2 hét után melletted döntött, és elhagyta a másikat, nem maradt vele. Egyébként is akkor lenne igaz mondás ha veled történt volna meg hogy egyszer megtette te megbocsájtod és akkor van esélyed hogy mégegyszer megteszi. Na erről szól a mondás. Ebben a formában szerintem igaz is. De rád ez nem vonatkozik jelen pillanatban.
4/5 anonim válasza:
Nem akarom a szalakat bonyolitani...DE en nem tudnek megbaratkozni a gondolattal, h az elozo baratnojet hat ugymond "megcsalta" velem...akkor m a agaranci arra h engem nem csal meg egy harmadikkal...szerintem ugy korrekt ha szakit(nem sms meg email) es utana kezd el masfele kacsintgatni...amugy mindenki maga donti el...
Szerintem lehet h megvaltozott miattad:) soooot ha egy eve egyutt vagytok szerintem nincs okod felni ettol...
csak bemutattam az erem ket oldalat, de szerintem Te ne idegeskedj:)
5/5 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok, köszönöm szépen! :)
2008. júl. 15. 07:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!