Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ez ne fordúljon elő mégegyszer? Mért ilyen a barátom? Legyek a seggébe állandóan? Mért nem érti meg hogy nem mindíg ő az első? A sértő megjegyzéseteket kérleg ne itt közöljétek. Köszönöm*_*
A sok intelligens 15 éves első reakciója, hogy dobd ki...
Gratulálok nekik, nem is lesz 1 hónapnál hosszabb kapcsolatuk.
Előbb talán meg kellene beszélni vele? Mire való a szátok? Jó tudom arra is :D
Három éve együtt vagytok, te meg gyk-n kérdezed a 15 évesektől, hogy mit kellene tenned. Gratulálok, én a barátod helyében téged dobtalak volna ki, mert inkább mással beszéled meg a bajaid, mint hogy vele beszélnéd. Belegondoltál, hogy-hogy eshetett neki, hogy kidobtad a házból? Biztos vagy benne, hogy az ő szemszögéből nézve is ugyanilyen tragikus volt a dolog, mint ahogy előadtad? Te nem csináltál semmi rosszat? Gondold végig, te elvileg tanulsz egész nap, felmegy hozzád, és sorozatot nézel. Elöntötte a düh, te meg kidobod... Te még sose voltál ideges?
Én azt tanácsolom, hogy menjetek el valahová, és beszéljétek meg. Hívd fel, mert kicsit durvább, hogy hazaküldted, mint hogy kikapcsolta a gépedet. És minden férfi szeret uralkodni, ez tény! Amelyik férfi azt mondja, hogy nem, az b *zi, vagy papucs.
napietus:
Én nem mondtam, hogy szép dolog tahónak lenni, de nekem ne mond, hogy 29 évesen még egyszer se voltál ideges? Nem is ismered a másik oldal álláspontját mégis olyan tanácsokat adsz, hogy dobja ki. Tehát ha összeveszel a pároddal, akkor te azonnal elválsz? Szerintem ez nem helyes megoldás.
először is nem mentem volna hozzá olyanhoz, aki már ilyen fiatalon idegbeteg, és ennyire tapintatlan. mert abból sok jó nem sül ki. ezért javasoltam a kérdezőnek is, hogy ne pocsékolja egy bunkóra az idejét, mert még fiatal, találhat normális fiút is.
és igen, voltam már ideges. de nem csináltam ehhez HASONLÓ bunkóságot sem. és a férjem sem, mert akkor nem lenne a férjem (lásd fentebb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!