Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ez ne fordúljon elő mégegyszer? Mért ilyen a barátom? Legyek a seggébe állandóan? Mért nem érti meg hogy nem mindíg ő az első? A sértő megjegyzéseteket kérleg ne itt közöljétek. Köszönöm*_*

Figyelt kérdés
Éettségizek és tanulok ,mint a hülye a szóbelire.Barátom rám írt minden felé de én mivel hogy tanultam nem néztem meg csak később és megírtam hogy nagyon elfoglalt vagyok és nem biztos hogy visszaírok de felmegyek msnre(,mert hogy tegnnap még enyit sem írtam és akkor is meg volt sértődve,)nah de ő már lelépett akkor:S.Elmondta hogy jön 6ra de már 7 volt mire jöt, mert a kutyáját elvitte beoltatni.Kérdem én akkor mért írjak neki állandóan meg foglalkozzak vele ha ő sem reagál az én üzimre és nem jön akkor amikor megigérte?Én úgy gondolom a jövőm fontosabb és most ebben a pár napban még tanulok és utánna az övé minden szabadidőm és ezt mondtam is neki.Ahogy ide jött számonkérte hogy mit csináltam ma és mért nem kerestem.Pihenés képpen néztem a sorozatomat a gépen és vacsoráztam.Bejött mint egy idegbeteg és leakartam hallkítani a hangot és megfogta és kikapcsolta a gépet .Mintha az anyám lennne én meg egy taknyos kölyök.Komolyan úgy kezel engem mintha felettem álna.Én már nem értem őt.Belegázolt a lelkembe:S olyanokat mondott rám amiket tudott hogy nekem fájni fog.Elküldtem haza és megmondtam nem akarom látni soha többé,de nem gondoltam komolyan.Nem akarok majdnem 3 éves kapcsolatot így megszakítani.Kérleg mondjatok vmi okosat mert nem tudom mit tegyek:S
2011. jún. 16. 19:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát engem pedig üthet, vághat az asszony, leordíthat, én akkor se dobnám el, mert úgy szeretem ahogy van, és mindenkinek vannak hibái. 5perc múlva úgyse emlékszünk, hogy min veszekedtünk.
2011. jún. 16. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!