Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Bantalmazott\bantalmaz a parotok?
Soha nem bántanám, soha egy hangos szó nem volt.
A verekedős pasikat ki kell dobni. Idióta az aki olyan kapcsolatban benne van.
23/F
Egyszer már volt ilyen.
Az exemről van szó, egy kedves értelmes aranyos fiúnak ismertem én őt, nagyon szerettem őt. De ugye egyszer rajtakaptam hogy egy másik lánynak csapja a szelet, nem csalt meg csók sem volt, csak szóvá tettem a dolgot hogy ki az a lány, mert tudom hogy elég sok vele egykorú lány rokona van és bombázók, javarészt szőkék. De a srác megbolondult mert azt hitte féltékeny vagyok és hát ő nagyon szeretett engem de bekattant mert félt a szakítástól, így nekem ugrott. letepert a földre, adott 2 hatalmas pofont, oldalba ütött, bár az nem volt durva szerencsére. meg amikor már bőgtem megrángatott és bevitt a fürdőbe ahol kaptam a hideg zuhanyt.
A legdurvább ebben hogy nem csak én sírtam de ő is. Amikor meglátta hogy fekszem a fülkében csupa vizesen és picit vérzett a szám, az exem is elkezdett bőgni, majd utána ott ölelgetett és mondta hogy fél attól hogy elhagyom meg nagyon szeret. De nem bírtam már tovább vele lenni, féltem tőle mert elég sok fiú barátom van és ha megtudta volna hogy valamelyikkel vagyok tuti mégjobban rám ugrott volna.
Inkább szakítottam, vele szerencsére megértette és mondta hogy megérdemli ezt, nagyon bánja a dolgot, de ő is így látta a legjobban ezt.
Hogy azóta mivan vele nem tudom, szerintem már hazaköltözött vidékre a szüleihez. Csak mert több mint 1 éve volt ez, és februárban láttam utoljára.
Most már új barátom van 5 hónapja vagyunk együtt, ő sosem bántana, remélem nem is fog, tudja mi a helyzet, nem féltékeny, megbízik bennem :)
Ez érdekes kérdés... Velem többször előfordult. De nem a szó szoros értelmében, mert nem ütött/ütöttek meg arra nem volt szükség, mert nem tudtam megvédeni magam.
Szexuálisan viszont igen...évekig. Meg ugye a zsarolás..
Hogy mit kéne csinálj az helyzet függő. Ha gondolod írj privátot és írd le mi történt hátha tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!