Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél év után ez a normális?
Figyelt kérdés
Több mint másfél éve vagyunk együtt de már ey ideje, úgy érzem a párom egyáltalán nem gyengéd, nem mond soha semmikedves dolgot, egy árva szót sem, és testi kontaktus is csak az ágyban van közöttünk, ott sem köntörfalazik sokat, hanem többnyire úgy csináljuk ahogy ő akarja, elélvez és aztán elalszik. És max hetente 1x esik meg ez is. Miért van ez? Félek, hogy már nem kíván, vagy talált mást magának, de ha rákérdezek azt mondja szeret, és felháborodik, hogy ezt megkérdőjelezem. Hiába mondja én ezt nem érzem, és nagyon fáj. Sokszor sírok emiatt mert reménytelennek érzem, de szeretem. Mit tehetnék? Kérlek segítsetek! :( Én 19 éves lány vagyok és ő 21 éves srác.2013. dec. 25. 01:25
11/11 A kérdező kommentje:
nem vagyok guminő, próbálok belevinni többet a kapcsolatunkba, mindig én kezdemnényezek, és lehet hogy túl sokat kérek, mert én ennél sokkal többször akarom a szexet, de ő elutasít, úgy látszik ő neem igényli ennyire :(
2013. dec. 25. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!