Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás szenteste?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam egy kis ajándékot a barátnőmtől. Arra kért, ne nyissam ki ma 17:00-ig. 2 évvel ezelőtt 5 óra tájékában ismerkedtünk meg :)Miután elköszöntem tőle és megcsókoltam könnyes volt a szeme, nem értettem...

A dobozban volt egy kis szív alakú medál és egy búcsú levél. Megköszönte a két évet ;(

Elutazott külföldre, hátra akar hagyni mindent...

2013. dec. 24. 17:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
romantika lvl.99
2013. dec. 24. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Legjobb az időzítés..:D..sajnálom egyébként ..:( nehéz lesz túl lenni rajt, de muszály , fel a fejjel !
2013. dec. 24. 17:34
 13/21 Nem mondod :D ***** válasza:
Fel a fejjel...
2013. dec. 24. 17:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Indulhatnál a "kinek van a legrosszabb szentestéje?" versenyen... Sajnálom. :( Azért ez nem volt szép, legalább beszélhetett volna róla veled. De már mindegy, aki így el tud menni, az menjen is...
2013. dec. 24. 17:36
 15/21 anonim ***** válasza:
Kamu. Senki sincs olyan bunkó, hogy szenteste szakítson.
2013. dec. 24. 17:44
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez kemény, nem elég hogy szenteste a szeretet ünnepén szakítson valaki a barátjával, de hogy ilyen módon...

Ez arra utal hogy a lány félt megmondani neked a szemedbe hogy mi a helyzet és ezért volt könnyes a szeme búcsúzáskor mert már akkor fájt neki a dolog pedig szerintem ő is nagyon bánja. Bár ez aljas dolog volt tőle, én nem bántom őt ezért mert nyilván ő döntése, de sajnálom hogy ilyen fájdalmas szakításon vagy túl.

2013. dec. 24. 18:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagy troll a csaj, de én a helyébe vártam volna még 8 évet, hogy kerek legyen. :D
2013. dec. 24. 18:39
 18/21 anonim ***** válasza:

Úristen! Ez annyira szomorú :(

Hogy bírod? Van egy sejtésem nem akarlak ezzel bántani.

Én barátommal is pont 2 éve vagyunk együtt, igaz mi régebben ismertük meg egymást de pont ezen a napon jöttünk össze amikor 24-én reggel becsöngetett hozzám meglepődtem mert nem vártam de egy ajándékot adott nekem hogy boldog karácsonyt kívánjon és megcsókolt. Már akartuk a dolgot mindketten csak nem volt rá úgy alkalom, de a lényeg hogy mi is pont ezen a napon jöttünk össze.

Szomorú ez a történet, én ezt nem tudnám megtenni a barátommal. Azon a napon amikor összejöttünk már akkor biztosra megtudtam hogy érzékeny lelkű, örömében sírva fakadt. Persze a boldogságtól, nem is volt ilyen eddig csak örült nekem, mert valóra vált a kívánsága hogy engem kapjon karácsonyra.

Nem akarlak ezzel a történettel szomorítani ne haragudj, de a te történeted annyira meg érintett hogy már itt pityergek. Ha én ezt megtenném a barátommal tuti hogy bőgne miattam meg szerintem én is miatta, nem lenne ehhez szívem, szegény srácot tönkretenni lelkileg. Így is pocsék időszakokon ment keresztül, a kinézete miatt nem talált párt magának. Én vagyok az első barátnője, nagyon szeret és nagyon megbecsül. Én nagyon rosszul érezném magam ha ilyen módon kellene szakítanom vele és szó nélkül nem mennék el új életet kezdeni és nem tudnám hátrahagyni az eddigi életemet.

Nem tudom hogy a barátnődet mi vette rá erre. De ha könnyes volt a szeme akkor ott fájdalom van a szíve mélyén, lehet hogy nem volt más választása, vagy tényleg olyan lehetőséget kapott az élettől amit muszáj volt kihasználnia, és félt attól hogy nem engednéd vagy összetörnél ha szemtől szembe mondaná el neked.

de szerintem annyi lehetett volna benne hogy ezt elmondja neked, őszintén hogy mi a helyzet.

Nagyon sajnálom, komolyan... Nem érdemel meg téged ha nem becsüli meg azt aki boldogságot okozott neki.

2013. dec. 24. 19:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok túl érzelgős, leszarnám az egészet, de az első válasz mindent vitt, besírtam a nevetéstől :D
2013. dec. 24. 23:56
 20/21 anonim válasza:
Tuti nem szeretett téged eléggé ha elhagyott csak egy ilyen lehetőségért. Mi 4és fél éve vagyunk együtt és nincs az a pénz vagy bármi amiért én itt hagynám...
2013. dec. 25. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!