Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsi, hogy így szenteste. Mit gondoltok erről?
Van egy lány. Őrülten szerelmes vagyok belé. Már hosszú ideje. Nagyon jóban vagyunk, nagyon jó barátok, megbízom benne, ő is bennem, ölelkezünk, stb...
Viszont ő nem akar velem összejönni, én örlődök magamban, nem akarom elveszíteni, nem tudom mit kéne tennem. A fő kérdésem viszont az, hogy miért csinálja ezt velem, ha pontosan tudja, hogy milyen rossz neked és, hogy szeretem?
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek, bárcsak ne Ő járna most is a fejemben.
Nagyon sokat vagyunk együtt mostanság. Korábban is voltunk, de egyre többet, nemsokára ismét találkozunk.
Miért csinálja, miért van velem, ha amúgy nem kellek neki?
Ki vagyok bukva.
hagyd a francba a dolgot
amugy az 1. kommentben a szórakozni kifejezés milyen értelmű (ha már szex topik =) )
Csókig sem jutottunk, ha arra gondolsz.
Pedig én lennék a legboldogab...
Gyenge vagyok, hogy elveszítsem őt.
60%
Ebben biztos vagyok, hogy nem. Nem akar bántani, támogat, megoszt sok mindent, szeret. De csak mint barát.
Hogyha hiszel nekem, hogy nem az van amit leírtál, akkor viszont nem tudom miért csinálhatja.
Lehet, hogy fél, hogy beleroskadnék ha összevesznénk.
Még előtted az élet :D
Én vagy megbeszélném vele, hogy akkor most hogy? mit? miért? vagy hagynám, hogy így folytatódjon a dolog és majd idővel összejöttök
szerintem utóbbi lesz, csak légy türelmes és élvezz ki minden pillanatot vele
amúgy attól, hogy nem mondjátok ki, hogy jártok attól még mehet ugyanaz, mint egy párnál
Ha le kell futni vele egy buszt, akkor induláskor megfogod a kezét és futás közben kicsit húzod, de nagyon finoman. Aztán mikor buszon vagytok már nem is muszály elengedni, ráadásul az akkori reakció elárul dolgokat. Ha már kirántja futáskor, akkor nyilvánvaló, ha mosolyogva utalgat, akkor még lehet valami, ha hagyja, akkor már van valami.
Sok praktika van, derítsd ki mi a szitu, mielőtt bármiféle döntést is akarsz hozni, a szavak azok csak szavak.
Nem tudom mit akar, de velem összejönni nem.. azt mondja ki tudja mit hoz a jövő...
Nemrég szakított a barátjával. Nagyon félek, hogy összejön a legjobb barátommal. Nem is tudom mit csinálok akkor, azon kívül, hogy a föld alá iszom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!