Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsi, hogy így szenteste. Mit gondoltok erről?
Van egy lány. Őrülten szerelmes vagyok belé. Már hosszú ideje. Nagyon jóban vagyunk, nagyon jó barátok, megbízom benne, ő is bennem, ölelkezünk, stb...
Viszont ő nem akar velem összejönni, én örlődök magamban, nem akarom elveszíteni, nem tudom mit kéne tennem. A fő kérdésem viszont az, hogy miért csinálja ezt velem, ha pontosan tudja, hogy milyen rossz neked és, hogy szeretem?
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek, bárcsak ne Ő járna most is a fejemben.
00:20
Üdv!
Unaloműzőt azért vitatnám. Manapság sok fiú-lány haverságban találkozhatunk ilyen testi kontaktussal... (nem szexre gondolok).. emellett, (ahogy a kérdés feltevője írta) megoszt fele mindent... kétlem hogy csak egy eszköz lenne a kezében.
szia!
szerintem is van még esélyed simán, már ha csak magamból indulok is ki.
Még volt barátom, amikor megismertem az egyik barátnőm bátyját, nagyon jó barátok lettünk, mindennap órákig beszéltünk, moziba mentünk, stb mindent meg tudtam vele beszélni, és most pedig pár hete szakítottam a barátommal és összejöttünk...
valahogy olyan észrevétlenül történt a dolog, egyre gyakrabban találkoztunk, már szorosabb kapcsolatban álltam vele, mint a (most már volt) barátommal, nagyon szeretem őt.
Az ember tényleg nem tudja befolyásolni az érzéseit, ha szeretnél vele összejönni, én azt tudom tanácsolni, hogy töltsetek együtt nagyon sok időt, hívd el helyekre, csináljatok sok változatos programot, és nyílj meg neki, legyél nagyon kedves és érdeklődő, érezze, hogy benned bármikor megbízhat, stb.. hidd el, hogy ez segíteni fog!
Sok sikert és Boldog Karácsonyt!:)
83%
Szerintem nincs nála esélyem, nem tudom miért csinálja ezt, miért mondja, hogy szeret, nagyon szeret, imád, mindent megtenne értem, etc., de csak mint barát.
Biztos rondának tart vagy nemtudom. Komolyan ezen kívül nincs olyan, ami visszatartaná. Szerintem.
hagyd a francba
amig kutya kergeti a macskát nem tudja a macska kergetni a kutyát.
ha nem hanyagolod nem fog tudni ő menni utánad.
25F
velem is ez van, csak fordítva. van egy srác aki tőlem többet szeretne, de én tőle nem, viszont, és itt a lényeg hogy mint barátot nem akarom elveszíteni.
a csaj sem játszik veled de 2 ember között nem mindent v semmit alapon mehet csak a dolog. akkor játszana veled és húzná az agyad h ha nem lenne egyértelmű h akar-e többet v nem, hanem kétségek között hagyna esetleg még egyéb módon is húzná az agyad h reménykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!