Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bocsi, hogy így szenteste. Mit gondoltok erről?
Van egy lány. Őrülten szerelmes vagyok belé. Már hosszú ideje. Nagyon jóban vagyunk, nagyon jó barátok, megbízom benne, ő is bennem, ölelkezünk, stb...
Viszont ő nem akar velem összejönni, én örlődök magamban, nem akarom elveszíteni, nem tudom mit kéne tennem. A fő kérdésem viszont az, hogy miért csinálja ezt velem, ha pontosan tudja, hogy milyen rossz neked és, hogy szeretem?
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek, bárcsak ne Ő járna most is a fejemben.
Szerintem sokan félreértettek téged. Meg a lányt is. Azt írtad, hogy jó barátok vagytok, el tudtok egymással beszélgetni. Nem tudom, hogy a lány hogy érez, de szerintem a barátságotokat sem akarja kockáztatni. Képzeld el, összejöttök, nem működik, 2-3 hónap múlva szakítotok,és vége a barátságotoknak. De lehet, tényleg csak barátként tekint rád. Ha beszélsz vele, elmondod, hogy szerelmes vagy belé, és ő meg nem, akkor nagyon feszélyezett lesz utána a kapcsolatotok.
Szerintem döntsd el, hogy mennyire fontos neked a barátságotok, hogy kockára tennéd-e?
Viszont ha járnánk néhány hónapig... lehet az is többet érne. Létezik úgy barátság, ha az egyik fél többet érez? Vagy lecsillapodik majd?
Ő lenne az első komoly kapcsolatom.. kevés az önbizalmam, úgy legalább bebizonyítaná, hogy érek valamit. Tuti a külsőm miatt nem jönne össze velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!