Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen megbolondulok. Miért csinálja ezt?
Sziasztok! Kicsit hosszú lesz, de remélem lesz aki elolvassa és segít.
22 éves vagyok és van egy 17 éves barátnőm akit mindennél jobban szeretek. Össze is illünk meg minden. Aranyos, szép, tökéletes. Csak van egy nagy gond. Nagyon könnyen felkapja a vizet mindenen, ha valami nem úgy van ahogy ő akarja egyből én vagyok a rossz, elhord mindennek meg mindenféle szemétségeket mond (hogy így megfog csalni meg megbánta hogy lefeküdtünk stb.). Mivel nagyon jól néz ki elég sok fiú is próbál ráhajtani meg sok fiú "barátja" is van. Tegnap megtudtam egy haveromtól, hogy van egy gyerek aki folyton írogatott neki Facebookon és ezt szóba hoztam és tudom nem kellett volna, de lek**váztam szerencsétlent. Erre meg végképp kikészült, de az milyen dolog hogy másokkal találkozgat amikor én vagyok neki meg másokat hív el bulizni? Amikor elalszok véletlenül előbb mint ő akkor is én vagyok a szemét mert biztos nem olyan fontos nekem hogy fönnmaradjak..
Egyik pillanatban nagyon aranyos a következőben meg teljesen megőrül. Mit tegyek ez ellen? Már ott tartunk hogy letörölt Facebookról, igaz még ír meg a telefont fölveszi de teljesen megőrült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!