Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen megbolondulok. Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen megbolondulok. Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kicsit hosszú lesz, de remélem lesz aki elolvassa és segít.

22 éves vagyok és van egy 17 éves barátnőm akit mindennél jobban szeretek. Össze is illünk meg minden. Aranyos, szép, tökéletes. Csak van egy nagy gond. Nagyon könnyen felkapja a vizet mindenen, ha valami nem úgy van ahogy ő akarja egyből én vagyok a rossz, elhord mindennek meg mindenféle szemétségeket mond (hogy így megfog csalni meg megbánta hogy lefeküdtünk stb.). Mivel nagyon jól néz ki elég sok fiú is próbál ráhajtani meg sok fiú "barátja" is van. Tegnap megtudtam egy haveromtól, hogy van egy gyerek aki folyton írogatott neki Facebookon és ezt szóba hoztam és tudom nem kellett volna, de lek**váztam szerencsétlent. Erre meg végképp kikészült, de az milyen dolog hogy másokkal találkozgat amikor én vagyok neki meg másokat hív el bulizni? Amikor elalszok véletlenül előbb mint ő akkor is én vagyok a szemét mert biztos nem olyan fontos nekem hogy fönnmaradjak..

Egyik pillanatban nagyon aranyos a következőben meg teljesen megőrül. Mit tegyek ez ellen? Már ott tartunk hogy letörölt Facebookról, igaz még ír meg a telefont fölveszi de teljesen megőrült...

2013. dec. 24. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A leányzó éretlen, és még nagyon nincs kész egy olyan komolyabb kapcsolatra amire te vágysz.
2013. dec. 24. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
A barátnőd egy infantilis hisztérika és azért csinálja ezt mert ő ilyen. Csak annyit tudok tanácsolni, hogy fuss!
2013. dec. 24. 13:35
 3/16 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon megszerettem, nem bírnám otthagyni. De tényleg, az egyik percben minden olyan jó hogy úgy érzem én vagyok a legszerencsésebb a világon, a másikban meg minden összeomlik.
2013. dec. 24. 13:37
 4/16 anonim ***** válasza:
De ez akkor sem a te szinted, kevesebb nálad egy tipikus kis lázadó kispic---sa.
2013. dec. 24. 13:39
 5/16 A kérdező kommentje:
Meg amúgy ilyeneken akad ki hogy néha hamar elalszok valami buliba. Persze amikor most ő aludt el egy csomószor az nem gond, SŐT az is miattam van, mert amikor nálam van nem tudja kipihenni magát. Meg nem is az volt az érdekes, hogy mit írogattak egymásnak azzal a gyerekkel hanem egyből az hogy honnan tudom...
2013. dec. 24. 13:39
 6/16 anonim ***** válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést. Egy hisztis p*csával akarod leélni az életed? Az ilyen még jó sokáig nem fog változni, de lehet hogy soha.
2013. dec. 24. 13:41
 7/16 anonim ***** válasza:
én csak mosolygok ezen..aztán eszembe jut hogy 17 éves..még gyerek ..:) ő még éretlen..:)
2013. dec. 24. 13:42
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerezzegy llányt aki elfelejteti veled ;) hidd el, nem ő az egyetlen aki jó neked ^^
2013. dec. 24. 13:45
 9/16 anonim ***** válasza:
Lépj le minél előbb.Minél tovább húzod vele annál több elvesztegetett évet fogsz megbánni.Nekem is volt ilyen neurotikus hisztérika libám.Amikor rászántam magam,hogy elhajtottam a halál f4szára azon bánkódtam,hogy miért nem előbb tettem meg.Nem hiányzott egy kicsit se pedig előtte el se tudtam képzelni milyen lesz nélküle.
2013. dec. 24. 13:45
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Az az igazság, hogy szerintem valami baja is van, ezek a hangulatváltozások, elfelejt dolgokat, olyanokat képzel ami meg se történt.. Nagyon féltem és segíteni akarok neki de orvoshoz nem hajlandó eljönni. Meg amúgy velem volt először és azt sem bírnám túl jól ha ezentúl mással lenne. De ezt is fejemhez vágja szinte napi rendszerességgel, amikor ő akarta annyira..

2013. dec. 24. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!