Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Élőben nem tetszik semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élőben nem tetszik semmi benne, neten meg teljesen megbolondulok érte. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Tehát mikor találkozunk akkor nagyon nem tetszik.Már a megnyilvánulásai egyes dolgokról taszítanak..Semmit nem kérdez rólam és mindig olyan dolgokról beszél, ami amúgy nagyon gyerekes és ő ilyen halál komoly arccal magyarázza.Meg ha beszél is valamiről akkor pont olyanokról amiről tudja, hogy engem hidegen hagy.A másik beszéd témája meg az mikor egy szituációt mesél nekem ahol a haverjaival szétröhögték magukat egy adott dolgon.Olyankor is csak nézek, hogy itt most hol kéne röhögnöm?:DD Oké persze lehet, hogyha én is ott lettem volna akkor röhögök, de így nagyon nem jön át a dolog. Na szóval így összeségében az a bajom vele, hogy túl éretlen, nem ért a lányokhoz...meg stb,stb.

Az egész megismerkedésünk neten történt(na itt rontottam el, de nemtudtam, hogy ez lesz belőle.)Ott folyamatosan adta a jópasit meg idézetekkel halmozott és mindennap elmondta mennyire szeret.Mivel nem ugyanabban a városban lakunk, ezért a találkozásra csak jóval később került sor.Eközben megtörtént, hogy beleszerettem, de sajnos neten keresztül.Majd eljött a találkozás ideje megbeszéltük és akkor történt a totális kiábrándulás.Hát komolyan én akkor azt éreztem, hogy inkább kitalálok valamit aztán lelépek. Akkor télleg azhittem, hogy hát én vele többet nem beszélek az 100%..Egy hétig tartott ez a kiábrándult állapot, de utána elkezdett hiányozni..Nem is értem, hogy miért.Aztán újra eljátszottuk ugyanezt.Megpróbáltuk a kapcsolatot (kétszer is) de ezek és a távolság miatt mondtam, hogy inkább hagyjuk.De most megint ugyanott tartok hogy hiányzik. Viszont megpróbálom megállni, hogy ne írjak neki és inkább ki is töröltem.Csúnya dolog hitegetni és ezért próbálom visszafogni magamat meg hát persze azért is , mert ha idáig nem működött most se fog.Már 10 hónapja, hogy szakítottunk (nem mondanám annak, mert nem volt hosszú életű, ami kettőnk között volt) és azóta nem is beszéltünk.Hiányzik már megint. De én ezt nem értem..Miért hiányzik mikor tudom, hogy nem tetszik élőben?! De az biztos, hogy nem írok neki, mert csak az lenne, hogy ugyan ez lezajlana megint meg hát neki se esik jól biztos.Fordított esetben sem szeretném, hogy velem így bánjanak.Igazából ott rontottam/tuk el, hogy csak neten beszéltünk 1 éven keresztül és nekem kialakult egy konkrét elképzelésem, hogy milyen ember, milyen a hangja, hogyan reagálna arra amit mondok, de épp ellenkezője volt mindennek.Itt most, ha valaki félreértené a hangja nem befolyásol természetesen csak ez is hozzátartozott ahhoz amit elképzeltem :D.

2013. nov. 28. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Ismered azt a gombot, hogy enter?
2013. nov. 28. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszer azért használta... Ez azért van mert hiányzik az "álmod".
2013. nov. 28. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Ebben minden benne volt, csak a lényeg nem. Hány éves vagy? Volt már egyáltalán kapcsolatod?
2013. nov. 28. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Te egy elképzelt "karakterbe" lettél szerelmes és ő hiányzik, nem a pasi. Na ezért nem jó neten ismerkedni.. az életben sosem ugyan olyan, mint, ahogy elképzeled.
2013. nov. 28. 18:11
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen szerintem is ez legyen a legnagyobb bajod, hogy nem tagoltam...

16 éves vagyok és nem.

Hogyan léphetnék tovább??

2013. nov. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!