Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretek bele minden pasiba rövid idő alatt?
Pasiként én is ilyen vagyok. Az utóbbi 2-3 évben könnyen esek szerelembe. A nyáron egy lány akivel ismerkedtem ő megmondta nekem azt hogy szeretet hiányom van és kapcsolatra vágyok. De ez egy idő után elmúlik ha már lesz kapcsolatom és megkapom a várt dolgokat, bár van akinél nem igaz mert akkor amikor hirtelen kiábrándul utána képes szerelmes is maradni. Szóval fene tudja igazából mi is ez a hangsúly a szeretet hiányon van.
Én is sokat csalódok a lányokban, vagy is csak csalódás ért, de egyszerűen nem tudom ezt leküzdeni, én is olyan vagyok hogy jó lenne már egy lány aki igazán szeret, és egy párkapcsolat tehát nem csak 1-2 szex és ennyi. De nem megy.
de kár, hogy eddig sose találkoztunk! rám minden lány azt mondja, hogy milyen szerethető vagyok, aztán senki se volt belém szerelmes :P
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!