Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés
19/L vagyok,a párommal karácsonyozom.Egy kulcstartot adtam neki meg édességet.Tőle egy nyakláncot kaptam.Nagyon meglepett a reakcioja.Hogy én hülyéskedem vele,egy kulcstartót adok,mit mond most az anyjának ha kérdezi mit kapott.Egyetemista vagyok,ő dolgozik.Nagyon megalázott ugy érzem.
2013. dec. 23. 19:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%
hát azért egy szimpla kulcstartó engem is megsértene ha pölö többéves a kapcsolat.Mintha kiszúrnák vele az ember szemét,ennél bármi ötletesebb lett volna.De a párod is magában tarthatta volna a véleményét vagy finomabban fejezhette volna ki magát.
2013. dec. 23. 19:40
 12/28 anonim ***** válasza:
54%
Igen, elég bunkó volt, de egy kicsit azért megértem. Első karácsonyunkkor én minden pénzem arra költöttem, hogy vegyek neki egy szép ajándékot, járkáltam utána egy csomót, peidg egyetemista voltam és nem volt sok pénzem. Errefel tőle meg kaptam egy nyakláncot(bizsu), amiről tudtam, hogy előtte hozta az ANYJA nekem Olaszországból, ráadásul csúnya is volt, nagyon nem az én izlésem, aranyszínű szív medállal. Nem az ajándék számít, de rosszul esett, hogy ezzel szúrja ki a szemem. És igen, nekem is ciki volt megmutatni anyámnak, hogy én azt kaptam tőle, mikor tudta, hogy én meg mennyit költöttem. Mondjuk nem lett belőle nagy ügy, sőt, azóta rég a férjem, de az akkoris rosszul esett.
2013. dec. 23. 20:15
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

Hál'istenek nálunk rég nem az ajándékozásról szól a karácsony, ha tudjuk, meglepjük magunkat valamivel, de ez nem is igazán karácsonyhoz kötött.

Ha mégis valamilyen alkalomból ajándékot kapok, annak nem az értéke számít soha, hanem a szándék.

A ti esetetekben egyrészt azt nem értem, hogy lehet valaki ilyen paraszt, mint a kedves párod, másrészt azt, hogy egyáltalán mit várt tőled, mikor egyetemistaként nyilván nem tudtál volna nagy értékű ajándékot venni.

Én is azt mondom, meg kellett volna beszélni, milyen értékű ajándékot vesztek egymásnak, ha már a párodnak ennyire ez számít, bár ez nem változtat azon, hogy bunkó volt. Én visszaadnám a nyakláncot és megkérném, hogy itt és most fejezzük be az ajándékozgatást ünnepekkor.

2013. dec. 23. 20:37
 14/28 anonim ***** válasza:
24%
amikor nekem nem volt semmi pénzem kuponokat készítettem neki amiket felhasználhatott, még abban is több érzés volt mint a kulcstartódban:S
2013. dec. 23. 20:45
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Egy kérdésre válaszolj! Ezelőtt is már karácsonyoztatok együtt, szóval tudtátok kb. milyen értékű ajándékot adhatok egymásnak?
2013. dec. 23. 20:59
 16/28 anonim ***** válasza:
52%

tényleg bunkó a barátod de egy kulcstartó...?

legalább valami olyan formájú vagy olyan kép volt benne amit szeret? (pl. képregény rajongónak batman vagy superman formájú, így értem...)

persze, én is örülök mindennek amit kapok, mert jó érzés hogy gondoltak rám, de a barátodnak egy kulcstartót adni szerintem elég snassz... akkor már az árából (ha a pénz a gond) vehettél volna alapanyagot és csinálsz egy jó sütit neki... vagy veszel egy szebb kis keretet és beleraksz egy közös képet... annyi minden kijött volna még pár száz forintból a kulcstartó helyett...

2013. dec. 23. 21:18
 17/28 anonim ***** válasza:
15%

Nem az anyagiakon van a hangsuly ez teny, de te se voltal valami kedves. Ha feltetlenul kulcstartot akartal neki ajandekozni (bar szerintem bunkosag) legalabb egy kozos kepet tettel volna bele peldaul. [link]

Vettel volna egy ilyen kulcstartot max 200 ft-ert, es beletettel volna egy kepet magatokrol, hidd el tetszett volna neki, mert az valami szemelyes. Nekem is rosszul esne a baratod helyeben, ha nem is reagaltam volna epp ennyire durvan, de ki tudja, hogy mennyit keresett szerencsetlen srac egy nyaklancot amirol azt gondolta, hogy tetszeni fog neked es, hogy oromet fog neked okozni, te meg "kiszurod a szemet" kb az elso targyal amit otthon talaltal, hogy ne mondhassa, hogy nem adtal neki semmit. Lehet picit eltulozta, de a te ajandekod NAGYON GAZ.

2013. dec. 23. 21:31
 18/28 anonim ***** válasza:
35%

A szerencsétlen pasast bunkózzátok le???

A kérdező, gondolom, már hónapok óta gyűjtötte a pénzt, és közben sokat törte a fejét, hogy mivel is lephetné meg a párját, a szeretet ünnepén, karácsonykor.

Járta az üzleteket, és gondosan válogatott a bőséges kínálatból...

...majd vett egy 20 Ft-os kulcstartót!!

Szegény egyetemista lány.

Alkoholra, bulira stb-re telik.

Karácsonyi ajándékra nem.

(A pofám leszakadna, ha ezzel állnék a párom elé karácsonykor!)

2013. dec. 23. 21:41
 19/28 anonim ***** válasza:
62%
Jó nagy paraszt a párod. Én sem dolgozom még, mondta is a párom, hogy eszembe ne jusson venni neki semmit. Én vettem azért egy bögrét, annak is örült. Én tőle kapok egy csomó mindent. Majd ha lesz munkám én is veszek neki értékesebb dolgot.
2013. dec. 23. 21:52
 20/28 anonim ***** válasza:
74%
lehet,h a barátod sem a kedvesség mintaképe..de én is egyet kell értsek azokkal,akik azt mondják,h komolyan egy kulcstartó???Én is voltam csóró egyetemista,a férjem is,de azért mindig igyekeztünk normális ajándékot venni egymásnak..
2013. dec. 23. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!