Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul?
Hál'istenek nálunk rég nem az ajándékozásról szól a karácsony, ha tudjuk, meglepjük magunkat valamivel, de ez nem is igazán karácsonyhoz kötött.
Ha mégis valamilyen alkalomból ajándékot kapok, annak nem az értéke számít soha, hanem a szándék.
A ti esetetekben egyrészt azt nem értem, hogy lehet valaki ilyen paraszt, mint a kedves párod, másrészt azt, hogy egyáltalán mit várt tőled, mikor egyetemistaként nyilván nem tudtál volna nagy értékű ajándékot venni.
Én is azt mondom, meg kellett volna beszélni, milyen értékű ajándékot vesztek egymásnak, ha már a párodnak ennyire ez számít, bár ez nem változtat azon, hogy bunkó volt. Én visszaadnám a nyakláncot és megkérném, hogy itt és most fejezzük be az ajándékozgatást ünnepekkor.
tényleg bunkó a barátod de egy kulcstartó...?
legalább valami olyan formájú vagy olyan kép volt benne amit szeret? (pl. képregény rajongónak batman vagy superman formájú, így értem...)
persze, én is örülök mindennek amit kapok, mert jó érzés hogy gondoltak rám, de a barátodnak egy kulcstartót adni szerintem elég snassz... akkor már az árából (ha a pénz a gond) vehettél volna alapanyagot és csinálsz egy jó sütit neki... vagy veszel egy szebb kis keretet és beleraksz egy közös képet... annyi minden kijött volna még pár száz forintból a kulcstartó helyett...
Nem az anyagiakon van a hangsuly ez teny, de te se voltal valami kedves. Ha feltetlenul kulcstartot akartal neki ajandekozni (bar szerintem bunkosag) legalabb egy kozos kepet tettel volna bele peldaul. [link]
Vettel volna egy ilyen kulcstartot max 200 ft-ert, es beletettel volna egy kepet magatokrol, hidd el tetszett volna neki, mert az valami szemelyes. Nekem is rosszul esne a baratod helyeben, ha nem is reagaltam volna epp ennyire durvan, de ki tudja, hogy mennyit keresett szerencsetlen srac egy nyaklancot amirol azt gondolta, hogy tetszeni fog neked es, hogy oromet fog neked okozni, te meg "kiszurod a szemet" kb az elso targyal amit otthon talaltal, hogy ne mondhassa, hogy nem adtal neki semmit. Lehet picit eltulozta, de a te ajandekod NAGYON GAZ.
A szerencsétlen pasast bunkózzátok le???
A kérdező, gondolom, már hónapok óta gyűjtötte a pénzt, és közben sokat törte a fejét, hogy mivel is lephetné meg a párját, a szeretet ünnepén, karácsonykor.
Járta az üzleteket, és gondosan válogatott a bőséges kínálatból...
...majd vett egy 20 Ft-os kulcstartót!!
Szegény egyetemista lány.
Alkoholra, bulira stb-re telik.
Karácsonyi ajándékra nem.
(A pofám leszakadna, ha ezzel állnék a párom elé karácsonykor!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!