Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Figyelem "híímek"! Mi okozna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem "híímek"! Mi okozna nagyobb örömöt?

Figyelt kérdés

Annyit kell tudni, hogy fél éves "ünneplésre" készülök, az egészséges határon belül van a romantikusságunk, és ezt figyelembe kell venni. : D

Ki találtam egy kisebb meglepetést barátomnak:

-egyedi készitésű egérpadról lenne szó. ezen belül kéne dönteni, hogy mi legyen rajta:

1.egyedi kép + idézet amiről illik ránk... vagy

2. kedvenc zenekarától egy fotó/logó.

Felmérés szinten érdekelne. Előre köszi a használható válaszokat (:

16/L

2009. nov. 26. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Én annak örülnék a legjobban, ha, nem "Állat" kategóriába sorolnál a "híímek" kifejezéseddel.
2009. nov. 26. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
én meg 1 sörnek örülnék. Amúgy meg 21 századba minek egérpad? Inkább vegyél digitális fotókeretet és abba tegyél be közös képeket és azt nézheti a gép mellett amikor akarja. De ahogy gondolod. Szerintem nem jó ötlet ez az egérpad!
2009. nov. 26. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Én szinte zenefüggő vagyok, úgyhogy inkább a zenekaros ötlet. De kicsit feldobhatnád ezt az ajándékot, mondjuk úgy adod oda neki, hogy csak ez takarja a bájaidat:D
2009. nov. 26. 17:01
 4/7 anonim válasza:
Háth ne haragudj de egy egér izének ki örülne, ha meg örülne neki akkor egy gépbúza... Inkább pettingeljetek annak jobban örülne:D
2009. nov. 26. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
te ismered, neked kell tudnod, hogy minek örülne jobban. különben meg én se ezt venném neki. de ha már minden áron egérpadot akarsz, akkor inkább közös képet tetess rá, ne ilyeneket.
2009. nov. 26. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Egérpad amin a közös fotótok van! Ha igazán szeret akkor bármit adsz neki értékelni fogja. 33/f
2009. nov. 26. 19:32
 7/7 A kérdező kommentje:
öhm... köszönöm mindenkinek a sajátos megnyilvánulását ^^
2009. nov. 27. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!