Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Figyelem "híímek"! Mi okozna nagyobb örömöt?
Figyelt kérdés
Annyit kell tudni, hogy fél éves "ünneplésre" készülök, az egészséges határon belül van a romantikusságunk, és ezt figyelembe kell venni. : D
Ki találtam egy kisebb meglepetést barátomnak:
-egyedi készitésű egérpadról lenne szó. ezen belül kéne dönteni, hogy mi legyen rajta:
1.egyedi kép + idézet amiről illik ránk... vagy
2. kedvenc zenekarától egy fotó/logó.
Felmérés szinten érdekelne. Előre köszi a használható válaszokat (:
16/L
2009. nov. 26. 16:01
1/7 anonim válasza:
Én annak örülnék a legjobban, ha, nem "Állat" kategóriába sorolnál a "híímek" kifejezéseddel.
2/7 anonim válasza:
én meg 1 sörnek örülnék. Amúgy meg 21 századba minek egérpad? Inkább vegyél digitális fotókeretet és abba tegyél be közös képeket és azt nézheti a gép mellett amikor akarja. De ahogy gondolod. Szerintem nem jó ötlet ez az egérpad!
3/7 anonim válasza:
Én szinte zenefüggő vagyok, úgyhogy inkább a zenekaros ötlet. De kicsit feldobhatnád ezt az ajándékot, mondjuk úgy adod oda neki, hogy csak ez takarja a bájaidat:D
4/7 anonim válasza:
Háth ne haragudj de egy egér izének ki örülne, ha meg örülne neki akkor egy gépbúza... Inkább pettingeljetek annak jobban örülne:D
5/7 anonim válasza:
te ismered, neked kell tudnod, hogy minek örülne jobban. különben meg én se ezt venném neki. de ha már minden áron egérpadot akarsz, akkor inkább közös képet tetess rá, ne ilyeneket.
6/7 anonim válasza:
Egérpad amin a közös fotótok van! Ha igazán szeret akkor bármit adsz neki értékelni fogja. 33/f
7/7 A kérdező kommentje:
öhm... köszönöm mindenkinek a sajátos megnyilvánulását ^^
2009. nov. 27. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!