Nemlehetseges, hogy a magannyugdij csak figyelem eltereles, es egy sokkal nagyobb disznosagot keszulnek elkovetni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 23:24
1/12 anonim válasza:
Fogalmam nincs "apa"!A lányom azt mondta ő már ebbe belepistul. Azt sem tudja mit csináljon. Maradjon a magánnyugdíjnál, vagy váltson. Ez már elég nagy szemétség, ha már ettől nagyobb lesz, akkor itt kemény tüntetések várhatók.
2/12 anonim válasza:
Gondoltam én is egy burkolt gazdasági államosításra, de ha megtartja ezeket a vezető részvényeket, jövőre garantált az államcsőd. Valószínűbbnek tartom, hogy eladja ezeket jóval ár alatt.
3/12 A kérdező kommentje:
Ok is szamitanak a tuntetesekre,ezert akarjak,hogy kulfoldi rendoroket is belehessen vetni zavargasok alkalmaval tomegoszlatasra.
2010. dec. 1. 23:42
4/12 anonim válasza:
Első vagyok. Lessz is tüntetés, majd figyeld meg. És még kormányváltás is. Ezt nem lehet követni, hogy mit akar a mostani kormány, egyik nap ezt, másik nap azt, de nekünk kuss, amíg természetesen tűrjük. Ilyet még talán soha nem élt meg a Magyar Nemzetünk, mint ami most van.
5/12 anonim válasza:
Túl sok az időd.
Keress valami hasznos elfoglaltságot, összeesküvés-elméletek gyártása helyett!
Nem kizárt egyébként, de ezt innen se te, se én nem fogjuk tudni megmondani, aki meg meg tudná, az hülye lesz megmondani, ha igen.
6/12 anonim válasza:
Szerintem Orbán Viktor legújabb szexbotrányáról akarják elterelni a figyelmet, nézzetek utána!
7/12 anonim válasza:
23:51. Neked meg üzenem, hogy tapló vagy, és kész.
9/12 anonim válasza:
az is épp elég nagy disznóság! de minden lehetséges!
10/12 BlackSword válasza:
Oké, döntsük meg a kormányt!!! Végre egy kis botrány... De vannak tervek?
És ha sikerül is, akkor kit ültessünk a helyükre??? Szóval ugyanott tartanánk, mint áprilisban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!