Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti miért csak a külsőre mentek? Persze mondhatjátok azt h akk nők miért mennek a pénzre, de vannak kivételek
A nők sokkal jobban a külsőre mennek,és ezt bizonyítják is mindennap.Nézz már körbe kinek nem tetszik a férfiak nagy része külső alapján,elárulom a nőknek.
-Meg a kutyáknak, a teheneknek, a repülőknek sem, de ez van.
És akkor jönnek a szöveggel,hogy akihez nem tudnak vonzódni stb.
-Ha nem nedvesedik, nem kell erőltetni, mert azt a törvény is bünteti.
De ha ők csak a férfiak 1/4-éhez tudnak vonzódni,akkor a többivel mi lesz úgy mégis az életben?
-Melyik 1/4-éhez? Meg te amúgy hol élsz? Mert nekem elég sok különböző kinézetű haverom van és mindnek van, volt, lesz kapcsolata. Mondjuk egyiksem rinyál itt 0-24ben.
Ez nem érdekli őket,csak nekik jó legyen és kész.
-Ja, mert téged gondolom érdekel, hogy mással mi van...
Mutogatják a barátnőiknek őket,aztán meg sírnak hogy miért verte meg őket a pasi,pedig ők választották.
-Sosem választanék olyat, akiről tudom, hogy agresszív, mutogatni meg naná, hogy mutogatom, a világ legjobb pasija, bár a barátnőim szerint úgy néz ki, mint Spongyabob, de ez engem hidegen hagy. IMÁDOM.
Tehát nem más a hibás,hanem csakis ők ezért.Aztán meg kérdezik,hogy jajj nincsenek normális pasik?Közbe meg ott vannak az orruk előtt sokan,csak őket emberszámba sem veszik,keresztülnéznek rajtuk.
-Ma itt a gyakorin 2 pasiról is kiderült, hogy csak ők vallják magukat normálisnak, mind a kettő elmeháborodott. Szerinted? Szívesen linkelem a kérdéseket, ha ez minden vágyad.
És ez most nem kis hányada a nőknek,a többség ezt csinálja.Vannak kivételek,de annyira kevesen,és őket is nagyon hamar elkapkodják.Így jogosan merül fel bármelyik férfi társam fejében a dolog,hogy akkor nekem mégis honnan lesz barátnőm?A válasz:sehonnan.
-Onnan, hogy abbahagyod a rinyálást és a felelősség másokra hárítását, mert a kics-eszett kis sz..rkupac életed csak a te kezedben van és ha te nem változtatsz rajta, senki sem fog. EZt kellene már megérteni, csak az itt siránkozó kis buznyákok sosem fogják, mert az IQ csak odáig terjed, hogy meranőkmindri--bik, meg feministák meg egggyenjogúság és társaik, de hogy magukért annyit tennének, hogy szemléletmódot váltanának, azt már nem, mert ugye mindenki hül_ye, csak ti vagytok helikopterek.
És itt nem a kérdezővel értek egyet, mert ez a kérdés pont ugyanakkora f@-szság, mint ennek a fordítottja, amit napjában 600x tesztek ki.
Mondom. Költözzetek el egy szigetre, ahol nyalogathatjátok egymás án__uszát és közben mantrázhatjátok, hogy minden nő szemét. Hajrá. Senki sem gátol meg ebben. Még örülünk is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!