Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk ti miért csak a külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti miért csak a külsőre mentek? Persze mondhatjátok azt h akk nők miért mennek a pénzre, de vannak kivételek

Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 21:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%

A nők sokkal jobban a külsőre mennek,és ezt bizonyítják is mindennap.Nézz már körbe kinek nem tetszik a férfiak nagy része külső alapján,elárulom a nőknek.És akkor jönnek a szöveggel,hogy akihez nem tudnak vonzódni stb. De ha ők csak a férfiak 1/4-éhez tudnak vonzódni,akkor a többivel mi lesz úgy mégis az életben?Ez nem érdekli őket,csak nekik jó legyen és kész.Mutogatják a barátnőiknek őket,aztán meg sírnak hogy miért verte meg őket a pasi,pedig ők választották.Tehát nem más a hibás,hanem csakis ők ezért.Aztán meg kérdezik,hogy jajj nincsenek normális pasik?Közbe meg ott vannak az orruk előtt sokan,csak őket emberszámba sem veszik,keresztülnéznek rajtuk.

És ez most nem kis hányada a nőknek,a többség ezt csinálja.Vannak kivételek,de annyira kevesen,és őket is nagyon hamar elkapkodják.Így jogosan merül fel bármelyik férfi társam fejében a dolog,hogy akkor nekem mégis honnan lesz barátnőm?A válasz:sehonnan.

2013. dec. 22. 21:11
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszel, akkor nem áll fel rád a pöcörő, ami szintén probléma, ami miatt újfent lebäsztok.
2013. dec. 22. 21:12
 13/26 piriiiiii ***** válasza:
20%
Kikérem magamnak (magamnak, és NEM a női nemnek, ja mert az vagyok, vagy olyasmi), hogy belül nulla lennék. A fiúk/férfiak meg felületes emberismerők ezek szerint, plusz reménytelenek.
2013. dec. 22. 21:15
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a külső akkor szép, ha a belső is az. De amúgy keményen leszarom a problémát. 27/F
2013. dec. 22. 21:16
 15/26 A kérdező kommentje:
Na idefigyeljen minden válaszoló,én voltam már fiúval,aki nem volt az álmaim pasija,de nagyon jól elbeszélgettünk és nála nem féltem h jaj ursiten mit fogok neki mondani,olyan természetesnek tunt vele leni,nagyon jo volt,de megbántott,ugy beszelt velem,mintha o lenne a király,csak ennyit arrol h én a kulsore megyek
2013. dec. 22. 21:17
 16/26 anonim ***** válasza:
78%
Ugye milyen sértő az általánosítás? Te ugyanezt tetted a kérdéseddel :)
2013. dec. 22. 21:19
 17/26 anonim ***** válasza:
33%
A jó pasik parasztok, a ronda pasik parasztok, akkor ki a jó pasi lányok?
2013. dec. 22. 21:20
 18/26 anonim ***** válasza:
20%
Akinek Audija van, de legalább BMW-je.
2013. dec. 22. 21:22
 19/26 anonim ***** válasza:
52%
Jaja :D de kis sértődött lett a kislány.Minket is bánt ám!
2013. dec. 22. 21:22
 20/26 A kérdező kommentje:
elnézést kérek kedves férfinem :D de talán olavsni még tudtok h vannak kivételek :D
2013. dec. 22. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!