Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért hisszük mindig azt, hogy mi lehetünk a kivételek? Sosem tanulunk?
josz*r bekodolás:D
egyszerűen azt nem értem, hogy mikor tudom, értem, hogy neki nem kellek másra, akkor miért próbálok minden apró jelet amennyire csak lehet félreérteni és belemagyarázni hogy de mégis?
én csak szex kapcsolatba meg nem megyek bele, az mégjobban fájna :D
csak egészen hihetetlen hogy mindig ugyanebbe a hibába esek bele...igen benne van az elérhetetlenség is, de hát hogy lehetünk ilyen h*lyék? (már bocásnat akinek megsértettem a lelkivilágát)
Nézd: a pasik tudnak szerelem nélkül szexelni, a nőknél meg, mondjuk úgy, ez nem ennyire egyértelmű. Ez is genetikai belekódolás. A természet milliárdnyi évnyi fejlődés után ezt hozta ki, valószínűleg okosabb, mint mi valaha is lehetünk.
Az pedig, hogy nem mész bele szexkapcsolatba, számomra nagyon szimpatikus dolog.
minden pasi egyforma!észt a gatyájukban tárolják.Elhitetik velünk hogy különlegesek vagyunk a számukra..és mikor épp nem figyelsz a rozsaszin ködtöl szinte vakká váksz akor csap fejbe egy mondat!Ennyi volt,vége!
a legszarabb érzés.Vannak akik találkozgatnak szexelnek de érzelmekröl sosem beszélenk mert az egyik fél attol tart pofára esik a másik meg nem hajlando szeretni.vannak akik együtt élnek és megfolytják ezzel egymást.Vannak akik csak kéz a kézben képesek együtt lenni ölelgetni,csokolgatni egymást.és vannak akik szenvedve várnak hátha kapnak ezekböl a pillanatokbol egy kis darabkát.Biztos van olyan srác aki tud szeretni és megbecsülni embert..de az vagy homár vagy lelépni készül a nagy világba.Csajoknak!Mindig pofára esünk elöbb vagy utobb.Mi vagyunk a szebbik nem és az leghülyébbek is mert hagyjuk magunkat elcsábaitani minden egyes pasinak.
én is estem már ilyen hibába...
de egy nagy igazságot mondok...
A nők utálják ha megdugják őket..de azt még jobban ha nem!
megtehettem volna hogy nem megyek el hozzá, de utána bántam volna hogy nem lett az enyém! barátok vagyunk azóta is de én mégis örülök hogy megkaphattam őt...
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!