Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy sráccal, aki az exbarátnője nevén szólított. Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Elmentünk már sokadszor randizni és ma búcsúzásnál úgy köszönt el, hogy: Szia rita cica. (A nevem Vivi )Hát k*va nagyot néztem,de nem szóltam.. Ilyenkor mit csináljak? Megemlítsem neki lazán? Vágjam a fejéhez, hogy ne kezdjen olyan kapcsolatba, aki még az exét szereti.. vagy mit ?!2013. dec. 22. 20:56
11/14 anonim válasza:
Na engem meg anyám szólított egyszer a kutya nevén :D
egyik barátom pedig a régi nagy szerelmem feleségét szólította az én nevemen (egyszer megcsalta velem, -na az volt gáz, de nem lett belőle baj :) )
Szerintem ez csak nyelvbotlás volt. Mennyi ideig volt azzal a lánnyal? és mióta van veled? Ne csinálj ebből gondot, mindenkivel előfordul, nekem is volt már másik pasi neve a nyelvemen, de szerencsére lenyeltem mielőtt kimondtam volna :)
12/14 A kérdező kommentje:
:) Biztos, hogy nem poén volt. Nem vette észre magát, meg nem nevetett utána és veregetett vállon, hogy vicc volt fiam. :D
2013. dec. 22. 21:13
14/14 anonim válasza:
10-es mert te aztán jobban tudod mi? Te szakítottál 8 év párkapcsolat után? Te bontottál már fel egy eljegyzést?
Ha nem akkor ne okoskodjál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!