Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is halálra idegesítenek néha azok a párok akik közös képeket töltenek fel magukról FB-ra?
Főleg így Karácsony környékén zavaró, gondolom le se szarják hogy van olyan is aki kicsit egyedül érzi magát.
jóhogy nem már azt töltik fel a netre ahogy 69-es pózba nyomják...
Az ilyenek bejegyzéseit tiltom is, ha nem szoktam velük gyakran találkozni.
Vélemények? Titeket ez zavarni szokott?
Van egy osztálytársnőm...na Ő, marhára idegesítő a számomra.
4 hónapja van együtt "élete szerelmével", de naponta ír ki nyálas szövegeket( amelyeket egyébként maga fogalmazz ,ritka sz*rul) és a lehető legrosszabb fényképeket teszi fel. Az egy dolog, hogy pózolgatnak, de ha még éltetek csúnya párost...bleehh. Igen, Ő halálra idegesít.
Mielőtt azt írnátok irigy vagyok, közlöm, hogy nem. Van barátom, csak mi már az elején leszögeztük, hogy nem leszünk ilyen műmájerek a közösségi oldalakon, mert rohadt szánalmas.
Nekem vannak fenn képeim a párommal együtt (és a családdal), mivel ő hozzám tartozik, nem titkolom, nem szégyellem. Szívesen megnézem a családtagjaim, barátaim, ismerőseim képeit is, főleg olyanokét, akik messzi laknak tőlünk, ritkán találkozunk, így jólesik róluk néha ilyen módon látni néhány fotót és tőlük ugyanezt a visszajelzést kapom.
Nem értem, miért kevésbé rossz, ha valakit az utcán látnak az emberek a párjával, vagy a közösségi oldalon? Az utcán még többen is megláthatnak minket, mint a Facebook-on, pedig ott még kevesebben is látnak, mint az utcán láthatnak.
Mondjuk az én ismerőseim csupa rokon és barát, akik jóindulatúak, nem irigyek.
utcán is ez van jah csak amikor utcán járok akkor általában társasággal vagyok és leköt a szocializálódás :D
itthon meg egyedül a sötét szobában jobban felbax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!