Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is halálra idegesítenek néha azok a párok akik közös képeket töltenek fel magukról FB-ra?
Főleg így Karácsony környékén zavaró, gondolom le se szarják hogy van olyan is aki kicsit egyedül érzi magát.
jóhogy nem már azt töltik fel a netre ahogy 69-es pózba nyomják...
Az ilyenek bejegyzéseit tiltom is, ha nem szoktam velük gyakran találkozni.
Vélemények? Titeket ez zavarni szokott?
Persze, nem vagy szerencsétlen, csak rettentő irigy!!!
A te fajtád az, aki ha végre összekapar egy nőt magának, mindenhova feltölti szintén, hírdeti magát, hogy.de.jó neki.
Ez az érzés akkor van ha nincs az embernek párja. Ezt pontosan tudom magamról.
Amikor volt barátnőm, hidegen hagytak ezek a dolgok és nem érdekeltek, de amikor nem volt és amióta nincs szintén idegesítenek, de valahogy nem érdekel igazából, örülök hogy más boldog a párjával, és azért mert nekem nem tetszik még nem hányom a szemükre a dolgot.
Én is irigy vagyok, én is rosszul érzem magam miatta hogy sokan boldogok nekem meg jelenleg nincs senkim főleg így a szeretet ünnepén, de én előre nézek, és eldöntöttem a napokban hogy ezen változtatni fogok inkább minthogy itt sírjak a székembe.
zavar a dolog főleg ha az utcán is meglátok szerelmes párokat kézen fogva, ölelkezve, de más boldog, minek szóljak bele, egyszer úgy is megélem ezt én is és biztos én is zokon venném ha valaki beszól azért mert boldog vagyok.
Ez egy saját vélemény legjobb ha az ember magába tartja, így a legjobb én szerintem.
Zavarni zavar ez természetesen az irigység miatt mondom bevallom. Persze vannak olyan képek amikor már picit túl lépik a határt főleg ha az ágyban készülnek képek, oké hogy takarásban vannak de azért azok olyan dolgok amik csak szerintem kettőjükre tartoznak.
Itt mennyi besavanyodott szánalmas fiúk/férfiak vannak
itt sírnak nem hogy elgondolkoznának hogy bennük van a hiba hogy nincsen párjuk nem másé!
11-es: "A te fajtád az, aki ha végre összekapar egy nőt magának, mindenhova feltölti szintén, hírdeti magát, hogy.de.jó neki."
ebben van valami, de logikusan belegondolok hogy én is ebben szenvedtem nem traktálom a többieket,l meg különben sem túlzottan szeretem ha faggatnak a suli társaim emiatt
meg úgy összességében tuti zavar sok embert ez, nem csak egyedi jelenség, az emberek több mint felének nem a legegyszerűbb misszió párt találnia.
Az emberi irigység elemi ösztön
Erről volt is egy cikk valahol, hogy a FB iriggyé tesz.
Én továbbra is fogok mókás képeket posztolni a pasimmal, ha olyan a szitu, mert a barátnőim imádnak minket együtt és szeretik látni, hogy boldogok vagyunk. Szerencsére az én ismerőseim között nincsenek ilyen emberek, mint te és idegenek pedig abszolút nem férnek hozzá a dolgaimhoz.
18-as: kibírom, de legalább neten ne hirdessék :D
19-as: Tényleg lol.
el is olvasok 1-2 cikket. Nem tudhatod hogy vannak-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!