Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ilyen macsó faszik mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen macsó faszik mit hisznek magukról amúgy? :D 20/l

Figyelt kérdés
Sok ilyen pasit látok, hogy próbálnak tökéletesen kinézni 190 centik full izmosak meg minden, de csak szerintem jut róluk eszembe egy hülye kislány?:D nem azért mondom mert nem tetszenek, csak ez jut róluk eszembe.
2013. júl. 3. 22:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Nézd kedves kérdező... én nem vagyok kigyurva, vékonyka vagyok és van egy kis pocakom is... és még is... göynyörű barátnőm van...bár ezzel nem mondtam sokat... úgy is mindig az a legszebb akit szeretünk. Egyébbkén... a legtöbb kigyurt pasira azt lehet mondani, hogy gyurni sajna fejre nem lehet... belsőre meg nem mondanék semmit.

20/F

2013. júl. 3. 22:12
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Azért ilyenek, mert neked / nektek ez kell.
2013. júl. 3. 22:12
 3/17 anonim ***** válasza:
19%

azok akik ennyire szétgyurják magukat igazábol kompenzálni akarnak ezzel. Vagy a szexuális teljesitményüket vagy a méretüket vagy bármi mást. Ismered a mondást: Ha nagy a merci kicsi a Marci.

Ez is egyfajta bizonyítás akarna lenni felétek. :)

2013. júl. 3. 22:14
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

A gyúrás is egy sport. A sport/testmozgás pedig fontos.

Az, hogy valaki 190cm, hát istenem nem tehet róla.

Az meg, hogy kigyúrja magát nem tudom miért baj. Ha vézna lenne akkor meg azon röhögnél, ha kövér akkor azon.

Elég éretlen vagy.

2013. júl. 3. 22:17
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

Én magamnak akarok megfelelni,azért edzek.

Ha ez valakinek tetszik,örülök,ha nem,így járt.

2013. júl. 3. 22:18
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Bocsi, de nem értem az összefüggést a kislányos kinézet és a férfias test között.
2013. júl. 3. 22:18
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Csak mert valaki 190 az még nem egy keménykedő barom. Én is 190 vagyok mégis inkább vagyok békés. Igaz még így is félnek tőlem, főleg este.
2013. júl. 3. 22:19
 8/17 anonim ***** válasza:
53%
Én vagyok a legmacsóbb ;) bukszràm mi? :)
2013. júl. 3. 22:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Volt ilyen pasim és folyton a tükör előtt volt, ha egy centi eltérés volt rajta már rosszúl volt, sehova nem tudtam vele elmenni, mert mindig azon járt az agya, hogy most ő hogy néz ki(persze k*va jól), de már meguntam és az is lehet, hogy ez miatt jut róluk egy kislány az eszembe és már taszítanak.
2013. júl. 3. 22:24
 10/17 anonim ***** válasza:
60%

A PÁWÁK talán jobbak...? Hát semmivel se.

2013. júl. 3. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!